пʼятниця, 11 травня 2012 16:23

Ірина Білик подарувала матері на день народження футболку

Вчора, 10 травня, мама співачки Ірини Білик, Ганна Яківна, відзначала день народження. Їй виповнилося 64 роки.

"Наступного року, коли відзначатиму ювілей, зберу всіх. А сьогодні сядемо в вузькому сімейному колі, чоловік, син, сусідів покличу і будемо святкувати. Ірочки не буде, бо вона на гастролях", - відмітила іменинниця.

Втім привітати маму і подарувати їй подарунок співачка встигла.

"Недавно завела мене в один магазин і каже: "Мама, тобі тут щось подобається?". Я так глянула на одяг і вибрала собі оцю футболку, що зараз на мені і ще кілька подібних. Це й були подарунки. Взагалі Ірочка мені часто дарує щось. Торік на вечірку подарувала сукню таку гарну рожеву. Дарує коштовності різні. Раз із Глібчиком відправила в поїздку по Європі. Ми кілька країн об'їздили. Гарно було", - згадує Ганна Яківна.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Зіркові мами танцювали під пісні Ольги Сумської

Між тим, мама Білик людина дуже скромна.

"Ми з батьком ніколи нічого не просимо в доньки. Ми дуже скромні. Та я й нікому ніколи не розповідаю, хто моя донька. А навіщо усім знати? В мене на роботі не всі знають. Навпаки, Ірина зірковість нам дуже заважає. І син досі через це не може визначитись. Але про це я говорити не хочу", - зауважує Ганна Яківна.

Романи доньки мама співачки сприймає нормально.

"Таке мені приємно читати. В Ірини ніколи за її романи не питаю. Спочатку читаю десь в газеті, а вже тоді запитую правда, чи ні. Вона то зірка, щоб про неї писали", - відмітила жінка.

Зараз ви читаєте новину «Ірина Білик подарувала матері на день народження футболку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути