середа, 14 березня 2012 15:47

За сином Ірини Білик їздять охоронці

За сином Ірини Білик їздять охоронці

Ірина Білик уже 10 років виховує сама єдиного сина Гліба Оверчука. Старається, щоб парубок не комплексував, що у нього мама зірка.

"Коли я був дуже маленький, я хотів, щоб була нормальна сім'я", - розповів Гліб програмі "ТСН.Особливе".

13-річний Гліб маму бачить рідко, тата — раз на тиждень. До такого життя він уже звик і з розумінням ставиться до своїх сімейних обставин. Хоча ще кілька років тому він дуже сумував за мамою, малював їй картини і навіть присвятив пісню і зняв кліп, повідомляє ТСН.

"Я дуже щаслива, що у мене добрий, хороший син, що, коли мене навіть не буває вдома, він все розуміє. Він називає мене "мамік". А замість "цьом" ми говоримо один одному "цом". Але це наш секрет", - наголосила Білик.

Білик та батько Андрій Оверчук розлучились, коли Глібу було 3 роки. Співачка заявляє, що сину дає усе необхідне. Хоча і не балує. На буденні видатки виділяє йому 20 грн, на свята — близько 200 грн. Поруч з ним завжди няні, хатні помічниці й охоронці.

"Моя дитина не відчуває того, що мама у неї суперстар. Нам вистачає того, що у нас є. Він дуже любить з друзями проводити час, гуляти. Мі дозволяємо, але все одно позаду їде мерседес", - зізналась співачка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ірина Білик з екрану телевізора попросила не одружуватися з нею

Між тим, сам Гліб не підтвердив інформацію про охоронців.

"Це не правда. Я спокійно гуляю з моїми друзями і ніякій чорний мерседес за мною не їде і ніякі охоронці за мною не стежать. Я вже сам можу гуляти", - підкреслив хлопець.

Гліб спокійно ставиться до усіх кавалерів мами і з кожним з них мав добрі стосунки. Адже він мріє, аби мама все таки знайшла своє щастя і подарувала йому брата.

"Не можна не пишатися такою мамою. Вона хоч і рідко зі мною, але проводить зі мною час так, що для мене цього вистачає. У неї дуже сильний дух і вона ніколи не падає вниз", - наголосив Гліб.

Зараз ви читаєте новину «За сином Ірини Білик їздять охоронці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути