Ексклюзиви
вівторок, 27 серпня 2024 18:35

Ілона Гвоздьова у мерехтливому міні відповіла на хейт через відверті фото
3

Ілона Гвоздьова
Фото: instagram.com/ilonagvozdeva
Ілона Гвоздьова
Ілона Гвоздьова

Українська хореограф Ілона Гвоздьова відповіла на критику підписників через відвертий контент.

У своєму Instagram зірка опублікувала фото в короткій мерехтливій сукні й прокоментувала повідомлення однієї з прихильниць.

"Днями одна жінка, переглядаючи мої фото з останньої фотосесії, вирішила написати коментар, цитую: "Ілона, якби вам було 18 років, то я би зрозуміла, а так мені смішно. В мене теж є інтимні фото, вони для хлопця". Що ви, дівчата, думаєте з цього приводу? Яку б відповідь написали ви?",- поцікавилася танцівниця.

Додала, що жінка може мати сексуальний вигляд у будь-якому віці.

"Виходячи з її думок, якщо жінка стала дорослішою і не важливо 20+, 30+, 40+ вона вже не може показувати свою сексуальність, жіночність, пристрасть, тим паче в соцмережах, бо ж люди дивляться, а тобі вже не 18. Чи є окремий вік на жіночність. Вік - почувати себе живою, бажаною і красивою, вік - відчувати свою харизму, знати свої бажання і прислухатися до свого внутрішнього голосу?", - написала жінка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Українська дзюдоїстка влаштувала ніжну фотосесію на білому узбережжі

За словами Ілони, зараз вона хоче бути ще більш жіночнішою, чуттєвою, пристрасною і красивою ніж у 18 років.

"Бо зараз я відчуваю цей стан набагато глибше і свідоміше. Я знаю, чого хочу і чого варта і я не боюся бути собою, навіть якщо не відповідаю уявленням і очікуванням інших. Я взагалі бажаю кожній жінці не соромитися бути жінкою, на яку обертаються не тільки чоловіки, а й інші жінки з посмішкою на обличчі і з приємним вогником в очах та з відчуттям підтримки: "Так тримати люба моя". Ми є те, що ми транслюємо", - підсумувала знаменитість.

Раніше Гвоздьова влаштувала звабливі танці в чорному боді з глибоким декольте. Аутфіт доповнила босоніжками на шпильці та масивним кольє у вигляді ланцюга.

Зараз ви читаєте новину «Ілона Гвоздьова у мерехтливому міні відповіла на хейт через відверті фото». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути