середа, 24 січня 2024 17:14

"Ходить топлес перед гостями" - Брітні Спірс не пускають на курорт в Лос-Анджелесі
5

Брітні Спірс
Фото: instagram.com/britneyspears
Брітні Спірс
Брітні Спірс
Брітні Спірс
Брітні Спірс

Американську співачку Брітні Спірс не пускають до люксового готелю Four Seasons у Лос-Анджелесі.

Причиною заборони стала зухвала поведінка зірки, пише The Sun. За словами персоналу комплексу, Спірс ходила топлес біля басейну, чим обурювала інших відвідувачів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Брітні Спірс заявила, що більше ніколи не повернеться на сцену

"Брітні роками відвідує Four season, але останнім часом вона викликає незадоволення у персоналу. А деякі гості скаржаться на те, що вона роздягається і вільно ходить територією басейну та готелю, а це змушує їх почуватися некомфортно. Її поведінка часто дивна і дратує", - розповів інсайдер.

Зазначається, що зірка може бути особливою гостею у списку готелю, але вона не може бігати й робити все те, що хоче. Адже в це місце приїжджає багато високопоставлених і багатих гостей, які витрачають тисячі. Вони не хочуть почуватися ніяково через поведінку співачки.

Спірс підозрюють у вживанні важких наркотиків. Ексчоловік зірки Кевін Федерлайн заявив, що вона "підсіла" на важкі наркотики, які викликають сильну залежність Крім цього повідомляється, що сини Спірс, Престон і Джейден не хочуть з нею зустрічатися. Вони нібито бачили, як їхній матері привозили наркотики.

Зараз ви читаєте новину «"Ходить топлес перед гостями" - Брітні Спірс не пускають на курорт в Лос-Анджелесі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути