Ексклюзиви
понеділок, 05 жовтня 2015 18:51

"Хочу жити без війни" - Світлана Тарабарова дала великий сольний концерт у Києві
15

2 жовтня у Жовтневому палаці у Києві, на Майдані Незалежності, пройшов великий сольний концерт Світлани Тарабарової.

Концерт пройшов у форматі відвертого діалогу з глядачем. З перших акордів Світлана прикувала до себе увагу тисяч очей глядачів. Акустика і тепла атмосфера Жовтневого палацу ідеально підходила для реалізації ідей Тарабарової. Під час концерту Свєта не тільки співала, а й виконала кілька пісень акомпануючи собі на гітарі і клавішах.

Побудувавши програму на балансі між старими улюбленими хітами ""Мы верим в любовь", "Радуга", "Дай мен знак" та піснями з нового альбому "Вірю.Знаю" співачці вдалося досягти своєї мети – достукатися до серця кожного. Весь концерт публіка співпереживала розказаним зі сцени історій, плакала і сміялася разом з Тарабаровою.

"Хочу жити без війни", "Повертайся живим" і абсолютно нові, "Любов" і "Ніколи знову" зачіпали за живе і викликали сльози навіть чоловіків, що пройшли зону АТО . Блок ліричних пісень не залишив байдужою жіночу половину слухачок, а у фіналі, пообіцявши більше не сумувати, Світлана підняла зал своїми танцювальними хітами.

Після концерту на сцені ще довго Тарабарова роздавала автографи і, як і обіцяла – не пішла зі сцени поки не підписала кожному компакт-диск зі своїм новим альбомом "Вірю.Знаю".

Зараз ви читаєте новину «"Хочу жити без війни" - Світлана Тарабарова дала великий сольний концерт у Києві». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути