Ексклюзиви
пʼятниця, 09 листопада 2012 12:31

Хав'єр Бардем в оточенні жінок отримав зірку на Алеї Слави
8

Фото: Фото: Reuters

Хав'єр Бардем, нарешті, отримав зірку на Алеї Слави, зайнявши гідне місце серед легендарних імен на найзнаменитішому голлівудському бульварі.

На урочистій церемонії актор з'явився без дружини Пенелопи Крус, яка перебувала в Римі, де представляє свій новий фільм "Народжений двічі". Однак іспанцеві не довелося нудьгувати: його охоче вітали колеги по "Координати "Скайфолл" Береніс Марло і Наомі Харріс.

Виступаючи з промовою, Хав'єр сказав, що присвячує цю зірку своїй сім'ї і друзям, проте режисер "007: Координати "Скайфолл" Сем Мендес, який також прийшов підтримати актора, перервав скромну промову Бардема, коротко заявивши, що Хав'єр Бардем, ні більше ні менше, - Марлон Брандо нашого часу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Джеймс Бонд за вихідні зібрав більше глядачів серед фільмів 2012 року

Іменна зірка Бардема знаходиться всього за декілька метрів від зірки Пенелопи Крус, яка все ж випередила знаменитого чоловіка, діставши свою зірку в 2011 році, після зйомок у фільмі "Пірати Карибського моря: На дивних берегах".

Бардем, який зіграв у майже 40 фільмах, не раз удостоювався номінацій на високі нагороди: в 2000 році він був номінований на "Оскар" за фільм "Поки не наступить ніч", а в 2008 році був нагороджений і "Оскаром", і "Золотим Глобусом" за роль в картині "Старим тут не місце". У 2010 році Бардем отримав каннську пальмову гілку за роль у фільмі "Бьютіфул", яка пізніше принесла йому і номінацію на "Оскар".

Зараз ви читаєте новину «Хав'єр Бардем в оточенні жінок отримав зірку на Алеї Слави». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути