понеділок, 29 жовтня 2012 14:41

Джеймс Бонд за вихідні зібрав більше глядачів серед фільмів 2012 року

Джеймс Бонд за вихідні зібрав більше глядачів серед фільмів 2012 року
Фото: Sony Pictures

Двадцять третій фільм бондіани "007: Координати" Скайфолл "(Skyfall), що стартував у світовому прокаті 26 жовтня, зібрав за перші вихідні 77,7 мільйона доларів.

Картина за участю Денієла Крейга встановила рекорд зборів за перші вихідні серед фільмів 2012 року.

Найбільше грошей нова серія бондіани зібрала у Великобританії - близько 32,4 мільйона доларів, Франція додала до скарбнички фільму 9,1 мільйона доларів, а російські збори картини склали 8,6 мільйона доларів.

На даний момент найбільш касовою серією бондіани залишається "Казино" Рояль "- її показники, за даними boxofficemojo.com, складають 594,2 мільйона доларів.

В український прокат картина вийде 1 листопада.

Дія фільму "007: Координати" Скайфолл "починається в Стамбулі, де викрадений жорсткий диск з базою даних всіх активних агентів МІ-6. У спробі повернути його Бонд опиняється випадково поранений своєї ж напарницею (Наомі Харріс) і на деякий час "залягає на дно", поки всі вважають його мертвим. Але Бонда рано ховати. Він повертається на службу після вибуху в штаб-квартирі МІ-6, в якому дивом не загинула М (Джуді Денч), і починає розплутувати підступну змову чергового лиходія - Рауля Сільви (перефарбований в блондина Хав'єр Бардем).

Режисером фільму став Сем Мендес, відомий за фільмами "Дорога змін" і "Краса по-американськи". За останній він отримав "Оскара".

Зараз ви читаєте новину «Джеймс Бонд за вихідні зібрав більше глядачів серед фільмів 2012 року». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі