пʼятниця, 06 липня 2012 12:45

Гайді Клум похвалилася своїм оголеним тілом

Популярна німецька топ-модель Гайді Клум виклала в мікроблозі власну фотографію оголеного тіла, ледь прикритого бікіні. Манекенниця явно насолоджується самотністю після розлучення зі своїм чоловіком, співаком Сілом.

Гайді Клум порадувала своїх численних шанувальників у соціальній мережі Twitter, виклавши в мікроблозі фотографію, на якій постала в мінімумі одягу. Манекенниця продемонструвала засмаглий плоский живіт і довгі ноги. Гайді лежала на пляжі в товаристві пляшечки пива, яку скромно приховала під лівою ногою. Знаменитість підписала знімок: "Чудовий день!" Не всяка 39-річна мати чотирьох дітей може дозволити собі зйомку в такому відвертому вигляді.

Трохи раніше в тому ж мікроблозі Гайді Клум привітала всіх американців з Днем незалежності, який традиційно відзначається в США 4 липня. Манекенниця виклала власне фото, на якому постала в літньому капелюсі, який за фасоном схожий на ковбойський. А також щедра модель опублікувала власний знімок, де на багатті підсмажує маршмаллоу. На всіх фотографіях Гайді щасливо посміхається. Складно повірити, що в січні цього року модель несподівано заявила про розлучення зі своїм чоловіком, популярним американським виконавцем Сілом.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Гайді Клум сподобалося роздягатися

Нагадаємо, Гайді Клум мотивувала бажання розірвати шлюб "непереборними розбіжностями" з Сілом. Однак, за неофіційною версією, причиною розлучення називається нестриманий характер співака. З чуток, виконавець настільки вибуховий по натурі, що від цього страждала не тільки його дружина Гайді Клум, а й усе найближче оточення співака. У підсумку модель, яка крім нервування з чоловіком зайнята власним бізнесом, чотирма дітьми і зйомками в різних програмах, прийшла до висновку, що краще розлучитися, ніж терпіти часті спалахи гніву чоловіка.

Після розлучення в одному з інтерв'ю Гайді Клум зізналася, що не впевнена, що ще колись вийде заміж. Однак, незважаючи на розлучення, вона згадує з вдячністю їхній з Сілом семирічний шлюб, кожен рік якого подружжя відзначали імпровізованою церемонією, на якій обмінювалися клятвами вірності і любові.

Зараз ви читаєте новину «Гайді Клум похвалилася своїм оголеним тілом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути