вівторок, 10 квітня 2012 16:40

Хайді Клум фліртує з новим чоловіком

Відома супермодель і поки що дружина співака Сіла Гайді Клум була помічена з новим чоловіком. Парочка відверто фліртувала і виглядала щасливою.

Недовго популярна топ-модель і телеведуча Гайді Клум страждала від самотності і переживала розрив з чоловіком Сілом. Спекотну блондинку примітили в компанії симпатичного чоловіка. Німецькі журналісти сфотографували щасливу Гайді Клум, яку годував з ложечки Томас Хайо.

Новий обранець знаменитості є "експертом з креативу", одним з членів журі на телешоу "Топ-модель по-німецьки", яке веде Гайді Клум. Томас є її старим другом, він знайомий з її батьками. Останнім часом парочка відчайдушно фліртує на очах у всієї знімальної групи. Хоча друзі Клум запевняють, що між ними нічого немає. Самі Клум і Хайо багатозначно мовчать щодо своїх взаємин.

Між тим стало відомо, що Гайді Клум офіційно подала на розлучення зі своїм чоловіком Сілом. Як це прийнято у зарубіжних зірок, в якості причини розлучення супермодель вказала стандартне "непереборні розбіжності".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гайді Клум подала документи на розлучення

Нагадаємо, перші повідомлення про розставання, здавалося б, однією з найміцніших пар Гайді Клум і Сіла з'явилися в кінці січня. Спочатку обидва воліли не коментувати своє рішення, проте першим не стримався Сіл. В одному з інтерв'ю він повідомив, що вони самі досі не можуть повірити в це, і додав, що вони з Гайді все одно продовжать носити обручки. Щоравда, незабаром після оголошення про розставання фотографи зняли Клум і Сіла, і в обох обручок помічено не було.

За неофіційною версією, причиною розлучення називається нестриманий характер Сіла. З чуток, виконавець настільки вибуховий по натурі, що від цього страждала не тільки його дружина Гайді Клум, а й усе найближче оточення співака. У підсумку модель, яка крім нервування з чоловіком зайнята власним бізнесом, чотирма дітьми і зйомками в різних програмах, прийшла до висновку, що краще розлучитися, ніж терпіти часті спалахи гніву чоловіка. Примітно, що сама Клум так досі і не прокоментувала рішення розлучитися.

Зараз ви читаєте новину «Хайді Клум фліртує з новим чоловіком». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути