середа, 12 вересня 2012 09:10

Гайді Клум ніколи не зраджувала чоловікові у шлюбі

Гайді Клум ніколи не зраджувала чоловікові у шлюбі
Модель обурили заяви Сіла Фото: tar-tass.com

Гайді Клум шокована заявою Сіла про те, що нібито вона зраджувала йому ще будучи законною дружиною. Топ-модель висловилася з цього приводу в інтерв'ю в ефірі одного з американських шоу.

Екс-чоловік топ-моделі Гайді Клум - співак Сіл - заявив в одному з інтерв'ю, що дружина зраджувала йому ще коли вони були разом, нібито у неї був тривалий роман під час їхнього шлюбу. Модель обурилася словами Сіла і в інтерв'ю для нового шоу Katie Couric категорично спростувала це звинувачення.

"Коли ми були разом, я жодного разу не подивилася на іншого чоловіка, - заявила Гайді Клум. - Може журналіст не зовсім правильно зрозумів значення слів, сказаних Сілом? Як взагалі таке хтось міг сказати про мене?!".

Відзначимо, що недавно Сіл достатньо грубо відреагував, побачивши фотографії його екс-дружини Гайді Клум в обіймах охоронця, що з'явилися в Мережі. Він заявив, що причина розлучення з Гайді - її зрада з охоронцем, і дорікнув її в тому, що не гоже зустрічатися з прислугою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гайді Клум розлучилася з чоловіком через роман з охоронцем

У свою чергу Гайді Клум відповіла Сілу на його різке висловлювання, при цьому намагалася бути м'якою. Вона підкреслила, що не збирається стояти на місці, поки її екс-чоловік рухається далі.

Зараз ви читаєте новину «Гайді Клум ніколи не зраджувала чоловікові у шлюбі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути