середа, 07 квітня 2010 09:41

Хайді Клум не соромиться ходити вдома голою (ФОТО)

Знаменита модель Хайді Клум любить розгулювати голяка по будинку цілодобово.

У інтерв"ю квітневому виданню журналу Tatler, який вийде трохи пізніше, 36-річна Хайді повідала деякі інтимні подробиці свого особистого життя. Зокрема, що вона абсолютно не соромиться ходити по будинку голяка.

"Думаю, що це пов"язано з вихованням, - поділилася Клум. - Я виросла в такій сім"ї, в якій батьки майже завжди були без одягу. Вони досі ходять голими. Ні, ви тільки не подумайте, що мої мама з татом якісь хіппі або переконані нудисти. Просто коли, наприклад, вони переодягаються або виходять з ванної кімнати, то побачивши мене або когось ще не верещать: "Ой, ой, ой!" - і не прагнуть прикритися чим-небудь".

При цьому Клум відмітила, що її чоловік музикант Сіл Самюель, навпаки, виріс в дуже консервативній родині.

"Він дуже старомодний. Дуже правильний", - розповіла вона про свого чоловіка в інтерв"ю Tatler.

Втім, до пропозиції Хайді влаштовувати удома "голі неділі" за прикладом Крістіни Агілери Сіл поставився з розумінням.

"До речі, у мене з віком життєві пріоритети і цінності не змінилися. Але може бути, я тепер не така божевільна, якою була в молодості", - зізначила топ-модель.

Як зізналася в своїх мемуарах Клум, пробитися в модельному бізнесі їй було досить складно. У віці 19 років вона перемогла на конкурсі "Модель-92", який приніс їй перший серйозний контракт на суму 300 тисяч доларів. Але, як запевняє Хайді, після цього вона була вимушена ще 3 або 4 роки шукати "пристойну роботу", оскільки їй вічно пропонували одне і те ж: зніматися голою.

Нагадаємо, Хайді Клум, яка виховує чотирьох дітей, входить до числа найбільш високооплачуваних моделей світу. У рейтингу журналу Forbes вона займає друге місце із заробітком близько 16 мільйонів доларів на рік. У лютому минулого року сайт Models.com назвав її найсексуальнішою моделлю в світі.

Kleo.ru, Daily Mail

Зараз ви читаєте новину «Хайді Клум не соромиться ходити вдома голою (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути