понеділок, 12 жовтня 2009 11:53

Хайді Клум стала мамою в четвертий раз

  Модель майже до останнього носила взуття на високих підборах
Модель майже до останнього носила взуття на високих підборах

Знаменита німецька красуня Хайді Клум успішно стала мамою в четвертий раз. Як повідомляють таблоїди, минулої п"ятниці топ-модель народила дівчинку, яку було вирішено назвати Лу Семюель. Це друга дочка для Хайді, але перша для її чоловіка Сіла. На даний момент подружжя виховує дочку Лєні від стосунків Хайді з Флавіо Бріаторе і двох синів. Таким чином, поява другої дівчинки сімейство чекало з радістю.

На початку квітня супермодель та її чоловік, британський музикант Сіл, підтвердили, що Хайді вагітна. Співак, справжнє ім"я якого Сіл Генрі Самуель, просто під час свого концерту в Нью-Йорку заявив, що більше не здатний стримати свої емоції від перспективи знову стати батьком, і оголосив прихильникам цю щасливу новину. При цьому сама майбутня мама знаходилась в залі, підтримуючи свого чоловіка з шостого ряду.

Ледь не до останнього моменту топ-модель, відома своїм фантастичним умінням приходити у форму після пологів з рекордною швидкістю, з"являлася на різних публічних заходах. Так, три тижні тому Хайді при повному параді прибула на церемонію вручення нагород "Емі". Причому вагітність не заважала багатодітній матусі виходити в світ як в облягаючих сукнях, так і міні-вбранні. Більш того, майже постійно Клум носила туфлі на високих підборах.

До речі, з приводу своєї фігури 35-річна зірка абсолютно не турбується. "Мені здається це фантастикою, - говорить Хайді. - Це диво, що ти можеш виростити людську істоту в своєму животі, а потім твоє тіло знову повертається в норму. Я, звичайно, не впевнена, що повернуся до своїх колишніх параметрів, але сподіваюся, що різниця буде не дуже помітною", повідомляє Kleo.ru.

Зараз ви читаєте новину «Хайді Клум стала мамою в четвертий раз». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути