середа, 06 липня 2016 11:52

Хайден Панеттьєрі підловили без обручки
3

Акторка Хайден Панеттьєрі була помічена у Нью-Йорку, після реабілітаційного центру, де проходила лікування від пост-пологової депресії. Зірка сиділа на сходах, читала книгу та курила цигарку.

Одягнута у легінси, уггі та сорочку, Хаден була без обручки, яку носила після заручин з боксером Володимиром Кличком.

Це вперше, коли Хайден бачили на публіці після того як вона повідомила про те, що погано почувається після народження доньки.

Книга, яку читала Хайден заснована на десятках годин інтерв'ю з Сальваторе Гравано, андербоссом сім'ї Гамбіно в Нью-Йорку, і одним з найголовніших перебіжчиків мафії. Гравано. Семмі "бик" вирішив позбутися босса родини і погодився стати інформатором ФБР.

Нагадаємо, Хайден Панеттьєрі продовжить зніматися у серіалі "Нешвіль", у травні ходили чутки ніби шоу закривають.

Раніше Хайден повідомила, що бореться з пост-пологовою депресією. Про це сама повідомила на своїй сторінці у соціальній мережі.

"Пост-пологова депресія вплинула на всі аспекти мого життя, - написала у травні Хайден, - вирішила краще, ніж застрягнути у нездоровому стані, піклуватися про своє здоров'я та життя. Побажайте мені удачі".

Хайден народила доньку Володимиру Кличку у грудні 2014. За словами акторки, вона втомилася від свого розладу і заявила, що ніхто не повинен засуджувати жінок за це, сказала вона Yahoo Style.

"Це не правда, що мати не може контактувати з малюком, або контролювати себе, чи не розуміє, що відбуватсья, якщо ви так думаєте вам треба показатися лікарю", - говорить Хайден.

Зараз ви читаєте новину «Хайден Панеттьєрі підловили без обручки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути