середа, 13 лютого 2013 16:31

Г'ю Джекман підказував Світлані Ходченковій репліки під час зйомок в "Росомасі"

Світлана Ходченкова думає про переїзд до Голлівуду. Про це актриса розповіла Катерині Осадчій в ефірі програми "Світське життя", повідомляє ТСН.

"Я звичайно ж думаю про це. Але я не можу сказати, що це обов'язково відбудеться або це точно не відбудеться. Тут вже як карта ляже", - підкреслила вона.

За словами Ходченкової, яка нещодавно знялася у фільмі "Росомаха: Безсмертний" з Г'ю Джекманом, найбільша складність для неї - мовний бар'єр.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Г'ю Джекман розплакався через спогади про матір

"Я ж росіянка, я не думаю про російську мову, коли я говорю. Я можу імпровізувати абсолютно спокійно і мені як актрисі від цього легше грати. Англійською складно імпровізувати достатньо. Звичайно хотілося б іноді щось своє вставити, свої російські п'ять копійок в характер. Але я думаю, що з часом це прийде", - зазначила акторка.

Між тим Ходченкова розповіла, що Г'ю Джекман допомагав їй під час зйомок.

"Мені сказали, що це небачений факт, щоб актор такої величини, як Г'ю Джекман, приходив і комусь просто з-під камери підкидав репліки. Зі мною це сталося, я пишаюся цим. Звичайно з його боку це було дуже мило. Це було дуже приємно", - зізналася вона.

Зараз ви читаєте новину «Г'ю Джекман підказував Світлані Ходченковій репліки під час зйомок в "Росомасі"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути