пʼятниця, 20 жовтня 2017 18:43

Гурт Brunettes Shoot Blondes зняли кліп про жіночі стегна
12

Гурт Brunettes Shoot Blondes зняли нову відео работу
Фото: Максим Фесенко

Brunettes Shoot Blondes - український гурт, відомий світу креативними кліпами, перший з яких, на пісню Knock Knock, сумарно на платформах Facebook та YouTube подивилося більше 100 млн людей.

BSB зняли новий кліп на пісню "HIPS" - головну пісню із запланованого до виходу EP. Збудували декорацію, що імітує 3D простір.

Зйомка проходила минулого тижня під Києвом у Вишневому і тривала дві доби, підготовка до зйомки тривала кілька місяців. Brunettes Shoot Blondes знову зняли кліп без залучення режисера, все – від ідеї до фінального монтажу буде реалізовано зусиллями команди BSB та Family Production. Реліз відео відбудеться в листопаді 2017.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Європа - це корисно" - соліст групи Brunettes Shoot Blondes

"Пісня про найважливішу частину жіночого тіла – стегна ( з англійської hips - стегна). Кліп візуалізує окремі частини тексту, візуалізації ці несподівані й дуже різні, проте об'єднані єдиною стилістикою. Ми займаємося зйомками кліпу самі, бо найпростіше із власною командою реалізувати картинки, що з'являлися при створенні треку в моїй голові. Та я в постійному пошуку свого режисера.", - говорить Андрій Ковальов, Brunettes Shoot Blondes

Цього літа музиканти відіграли Євротур в 8 днів, у 8 міст, подолавши 5000 км.

Минулого ж року – виступали на європейських фестивалях Sziget, Colors of Ostrava, розігрівали Hurts та The Neighborhood, дали десятки концертів в Україні та пройшли у фінал національного відбору Євробачення 2016.

Зараз ви читаєте новину «Гурт Brunettes Shoot Blondes зняли кліп про жіночі стегна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути