вівторок, 29 червня 2010 18:00

Гумова Леді Гага стала лідером продаж у секс-шопах

Гумова Леді Гага стала лідером продаж у секс-шопах

На полицях секс-шопів США і Європи з'явився новий "гумовий виріб" - лялька для сексуальних забав у вигляді скандально відомої Леді Гага. Гумова співачка вже стала лідером продажів, випередивши "Ліндсі Лохан", "Періс Хілтон" і "Бейонсе".

Зазвичай любителі ляльок знаменитостей живуть в уявному світі: вони проводять "романтичні вечори" зі своїми зірковими гумовими обраницями, придумують для них різні життєві ситуації, ревнують їх до вигаданих конкурентів і влаштовують їм скандали, які закінчуються бурхливим коханням.

Реальна Леді Гага також декларує досить незвичне ставлення до сексу. У травні таблоїди повідомляли, що на час гастролей у Франції вона категорично заборонила учасникам своєї трупи займатися сексом, пояснивши це тим, що хотіла б, щоб всю свою пристрасть вони виливали під час концертів на неї.

А напередодні тих гастролей Леді Гага в інтерв'ю телеканалу MTV зробила зізнання, яке вразило мільйони її шанувальників. Співачка сказала, що вона - "celibate", тобто людина, що відмовився від сексуального життя. Леді Гага пояснила, що за часів розповсюдження ВІЛ-інфекції та СНІДу її прихильникам теж варто задуматися про небезпеку сексуального життя.

Про Леді Гага ходило багато чуток. Її називали і чоловіком, і жінкою, і гермафродитом. Їй приписували любов до жінок, чоловіків і найрізноманітнішим неживим предметам. Але сексуальне життя співачки залишається таємницею.

NEWSru

Зараз ви читаєте новину «Гумова Леді Гага стала лідером продаж у секс-шопах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути