субота, 20 серпня 2022 04:00

Гучні камінгаути: хто із зірок наважився публічно заявити про особисте
6

Усе більше знаменитостей наважуються публічно зізнатися в нетрадиційній сексуальній орієнтації. Але є й ті, які продовжують приховувати особисте, боячись осуду суспільства і неприйняття.

Одним з останніх українських знаменитостей камінгаут здіснив учасник шоу "Холостячка-2" Андрій Хветкевич. Він зізнався, що вже зустрів кохання. Обранцем його став мешканець Колумбії. Але Хветкевич не єдиний із зірок, хто наважився розповісти про нетрадиційну сексуальну орієнтацію, пише ТСН.

Автор: колаж Gazeta.ua
  Усе більше знаменитостей наважуються публічно зізнатися в нетрадиційній сексуальній орієнтації
Усе більше знаменитостей наважуються публічно зізнатися в нетрадиційній сексуальній орієнтації

Британська акторка Тільда Свінтон у січні 2021 року зізналася, що вона квір (людина, яка не відповідає традиційній сексуальній та гендерній ідентичності. – Gazeta.ua). Попри це вже впродовж 17 років перебуває у стосунках із художником Сандро Коппом. Також у зірки є 24-річні діти від її колишнього, художника і драматурга Джона Патріка Бірна: син Ксав'є і дочка Онор.

На початку грудня 2020 року голлівудська акторка Еллен Пейдж здійснила камінгаут. Зірка стрічок "Джуно" і "Люди Ікс" змінила стать. Тепер її звуть Елліот. Трансгендер зробив мастектомію – видалив молочні залози. У січні 2021 року Елліот розлучився з партнеркою, танцівницею Еммою Портнер.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Він сильно змінився" – Єфросініна вперше з початку війни зустрілася з коханим

У травні 2021 року американська співачка Демі Ловато заявила, що вона квір. Зірка розповіла, що вона небінарна особа та попросила використовувати для неї займенники "вони/їх". До такого рішення виконавиця йшла півтора року після самоаналізу.

У липні торік співак Melovin здійснив камінгаут під час фестивалю Atlas Weekend. Він заявив, що бісексуал. Артист після виступу поцілував дівчину, модель Маргариту Верховцеву, яка лесбійка, а потім – із чоловіком.

Одним з останніх українських знаменитостей камінгаут здіснив учасник шоу "Холостячка-2" Андрій Хветкевич
Фото: instagram.com/diveeasy
На початку грудня 2020 року голлівудська акторка Еллен Пейдж здійснила камінгаут
Британська акторка Тільда Свінтон у січні 2021 року зізналася, що вона квір
У травні 2021 року американська співачка Демі Ловато заявила, що вона квір
У липні 2021 року співак Melovin здійснив камінгаут під час фестивалю Atlas Weekend

Американська акторка 31-річна Крістен Стюарт, яка здобула популярність завдяки участі у фільмах "Сутінки" і "Спенсер", виходить заміж. Вона заручилася зі сценаристкою Ділан Меєр, з якою разом уже два роки. Меєр освідчилася Стюарт, а кінозірка погодилася вийти за неї заміж.

Зараз ви читаєте новину «Гучні камінгаути: хто із зірок наважився публічно заявити про особисте». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути