вівторок, 02 листопада 2021 21:26

Крістен Стюарт заручилася з подругою-сценаристкою
5

Американська акторка 31-річна Крістен Стюарт, яка здобула популярність завдяки участі у фільмах "Сутінки" і "Спенсер", виходить заміж. Вона заручилася зі сценаристкою Ділан Меєр, з якою разом уже два роки.

Меєр освідчилася Стюарт, а кінозірка погодилася вийти за неї заміж. Радісною новиною акторка поділилася в інтерв'ю американському ведучому Говарду Стерну.

"Ми одружуємося, ми однозначно збираємося це зробити. Я дуже хотіла, щоб мені зробили пропозицію. Думаю, що вона це відчула і зробила це. Це було так мило, вона дуже добре впоралася. Ми одружимося, ось що у нас відбувається", - сказала вона в інтерв'ю для The Howard Stern Show, повідомляє People.

Американська акторка Крістен Стюарт, яка здобула популярність завдяки участі у фільмах "Сутінки" і "Спенсер", заручилася зі сценаристкою Ділан Меєр
Фото: instagram.com/spillzdylz
Стюарт з Меєр разом уже два роки
Американська акторка Крістен Стюарт, яка здобула популярність завдяки участі у фільмах "Сутінки" і "Спенсер", заручилася зі сценаристкою Ділан Меєр
Стюарт з Меєр разом уже два роки
Акторка зробила камінг-аут на шоу Saturday Night Live чотири роки тому

Стюарт зізналася, що не наполягала.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сотні троянд і дизайнерська каблучка: Кардаш'ян показала, як освідчувався коханий

"Я не казала, що я маю бути тією, кому зроблять пропозицію. Ви мене розумієте? З двома дівчатами ніколи не знаєш, у кого яка чортова роль згідно з ґендерними поняттями. Ми не поділяємо ролі і взагалі не думаємо у цьому ключі. Вона просто вирішила це зробити. І це було так мило", - поділилася вона.

Стюарт і Меєр почали зустрічатися у серпні 2019 року. Тоді їй сфотографували у Нью-Йорку за поцілунком. Офіційно заявили про стосунки у жовтні 2019 року, коли Меєр опублікувала в Instagram чорно-білий знімок із поцілунком. Стюарт та Меєр познайомилися на знімальному майданчику сім років тому.

Акторка зробила камінг-аут на шоу Saturday Night Live чотири роки тому.

Зараз ви читаєте новину «Крістен Стюарт заручилася з подругою-сценаристкою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути