понеділок, 18 жовтня 2021 18:08

"Грали в шахи фігурками із супермаркету" - імпровізатор поділився, як робить кохану щасливою

"Грали в шахи фігурками із супермаркету" - імпровізатор поділився, як робить кохану щасливою
Роман Міщеряков поділився, як робить кохану щасливою. Фото: надане пресслужбою "Нового каналу"

18 жовтня відзначають Міжнародний день жіночого щастя. З цієї нагоди гуморист Роман Міщеряков поділився, як робить щасливою кохану Юлію.

Ведучий реаліті "Пара на мільйон" і учасник Improv Live Show, які показує "Новий канал", зазначив, що намагається давати максимум уваги й турботи, робити сюрпризи та подарунки. Він зізнався, що через божевільний графік будь-який вихідний або кілька годин з коханою називає побаченням. Пара може прогулятися по парку, і це теж побачення. Кохана Міщерякова з розумінням ставиться до такого.

"Увага - в дрібницях. Якось після роботи я зайшов в супермаркет за продуктами. Переді мною стояв чоловік, чую, як касир йому каже: "Ви іграшки збираєте?" Він такий: "Звичайно". І вона йому з пакета насипає сім іграшок. Підходжу я. До мене таке ж питання. Мені ці іграшки, звичайно, взагалі не потрібні, але я впевнено: "Так, звичайно". І вона мені з пакета дістає ці іграшки. Приходжу додому і кажу коханій: "У мене для тебе подарунки". І що ви думаєте? Ми почали гратися цими фігурками. Виставили їх, як колекцію, дали всім назви. А потім Юля принесла з магазину ще десять таких, і ми придумали грати ними в шахи. Як діти", - поділився ведучий.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Намагаюся бути королем батьківського чату" - імпровізатор розповів про школу сина

Учасник Improv Live Show Роман Міщеряков поділився спогадами з нестандартного побачення. Він уже декілька років має стосунки з Юлією.

Пара часто подорожує. Якось кохана Міщерякова влаштувала незабутню зустріч на обриві.

Зараз ви читаєте новину «"Грали в шахи фігурками із супермаркету" - імпровізатор поділився, як робить кохану щасливою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути