пʼятниця, 27 серпня 2021 11:08

"Намагаюся бути королем батьківського чату" - імпровізатор розповів про школу сина

Учасник Improv Live Show Костянтин Трембовецький поділився деталями підготовки до навчання сина Мілана, який цьогоріч - першокласник.

Під час зйомок шоу "Діти проти зірок" на "Новому каналі" гуморист розповів про те, як ставиться син до навчання.

Автор: instagram.com/trembowiecki
  Трембовецький розповів, як готує сина Мілана до навчання
Трембовецький розповів, як готує сина Мілана до навчання

"Мені пощастило, що Мілан хоче в школу. Чесно кажучи, син не дуже любить робити те, що йому не надто вдається. Навчитися писати й читати чомусь було складно. Я трохи хвилювався. Але потім почув від сина: "Тату, якщо у школі треба вміти читати, то давай будемо вчитися читати". Не знаю, звідки в нього це, але він думає, що школа – це надзвичайно круто. І саме це "піти в школу" стало для нього потужною мотивацією", - зазначив комік.

Трембовецький сказав, що йому подобається школа, яку вони обрали. Розташована неподалік від дому. Гуморист уже долучився до батьківського чату у Viber.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На обриві в непроглядній темряві: імпровізатор розповів про незабутнє побачення

"Думаю, всі матері вважають, що я найкращий батько в світі. Про голову батьківського комітету йтися не може. Та я для себе вирішив, що в чаті буду погоджуватися на все. Наприклад, напишуть: "Може хтось прийти з шуруповертом?". Я одразу відповім: "Так". Чи якусь шафу полагодити. Буду приходити й допомагати робити все. А ще мене ж там впізнають. То взагалі скоро будуть говорити щось на кшталт: "Та він золотий. Ми його по телевізору бачили. Він шафи нам носить". Я намагаюся бути королем цього батьківського чату", - додав він.

Гуморист Костянтин Трембовецький дав поради, як виростити упевнену в собі особистість. Він виховує сина Мілана, який восени йде до школи, і ексклюзивно поділився своїми правилами виховання.

Зараз ви читаєте новину «"Намагаюся бути королем батьківського чату" - імпровізатор розповів про школу сина». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути