вівторок, 01 червня 2021 17:21

"Заборони формують рабів" - комік поділився правилами виховання дитини

Гуморист Костянтин Трембовецький дав поради, як виростити упевнену в собі особистість. Він виховує сина Мілана, який восени йде до школи, і ексклюзивно поділився своїми правилами виховання.

Учасник Improv Live Show на "Новому каналі" зазначив, що не треба використовувати політику заборон.

Автор: instagram.com/trembowiecki
  Трембовецький поділився правилами виховання сина Мілана
Трембовецький поділився правилами виховання сина Мілана

"Заборони виховують не мрійників, а рабів. Дитина має бути сповнена бажань, а не потреб. Друге правило - не дозволяти дитині звинувачувати себе в чомусь. Помилятися і вчиняти дурниці – це нормально, і всі це роблять. З помилки треба виносити урок. Наступне - не соромитися своїх емоцій. Щоб дитина виросла емоційно-інтелектуальною, вона має бачити, що батьки можуть і радіти, і сумувати, і це не кінець світу", - розповів Трембовецький.

Також він зауважив, що проблеми на роботі треба залишати там.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Віталій Козловський кардинально змінив зачіску: як виглядає співак

"Не можна давати їм позначитися на взаєминах із дитиною, бо з вашими проблемами вона нічого не зможе вдіяти, проте відчуватиме дискомфорт. А ще варто мати хороші стосунки з вашим партнером, навіть якщо ви розійшлися. Як їх зберегти після розлученя? Якщо маєте дитину, то тут все дуже просто. Ви більше не чоловік і дружина, ви "бізнес-партнери", які мають спільний "проєкт" – виховання дитини. І мета у вас спільна – зробити цей "проєкт" максимально успішним. А ніхто не хоче мати погані стосунки з бізнес-партнерами. Та й усвідомлення того, що мета у вас одна, робить з вас хоч і не друзів, але клуб за інтересом", - додав він.

Гуморист Костянтин Трембовецький поділився історіями з дитинства. Учасник Improv Live Show на "Новому каналі" виріс в Одесі. Одну зі смішних історій, яка трапилася з ним у шкільні роки.

Зараз ви читаєте новину «"Заборони формують рабів" - комік поділився правилами виховання дитини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути