Ексклюзиви
середа, 05 жовтня 2016 18:16

Горянський розповів, як знімали сцену сексу у "Найкращому" тижні мого життя"

Автор: Прес-служба
 

10 жовтня о 21:00 на телеканалі "1+1" відбудеться прем'єра нового 8-серійного комедійного серіалу "Найкращий" тиждень мого життя". Журналісти зустрілись з продюсерами та виконавцями головних ролей у серіалі. Саме з цього серіалу розпочнеться лінійка комедійних серіалів, які канал "1+1" представить цієї осені.

"На сьогоднішній день ми можемо говорити про особливе досягнення – у нас готові жанрові лінійки, це те про що ми не могли мріяти рік тому, і це те, у чому на ринку ми лідируємо. Зараз через 14 місяців після того, як у нас утворилася серйозна "прогалина" внаслідок закону про заборону російського контенту, ми завдяки зусиллям всього холдингу вийшли на рівень російських та міжнародних бродкастингів", - говорить головний продюсер серіалів та фільмів каналу "1+1" Олена Васильєва.

Автор: Прес-служба
 

Проект "Найкращий" тиждень мого життя" - адаптація відомого британського серіалу "Worst Week", виробництва продакшн "Імперія Добра" під керівництвом Антона Лірника на замовлення телеканалу "1+1". Режисером картини виступив Семен Горов, відомий глядачам телеканалу "1+1", зокрема, по успішній роботі над культовим телесеріалом "Останній москаль". Він, до речі, зняв у одній з ролей свою доньку Стасю.

Читайте також: Володимир Горянський відпустив вуса і почав колекціонувати зброю

"Ми думали обирати назву "Гірший тиждень мого життя", як дослівно перекладається назва британського серіалу. Але перший тиждень зйомок був дуже важким і на сьомий день, коли йшла сильна злива, і ми не могли знімати, ми вирішили змінити одне слово. Відомо що, як "корабель назвеш, так він і попливе" , тому змінили на "Найкращий тиждень мого життя" - все дійсно змінилось на краще", - говорить автор та креативний продюсер проекту Сергій Лущик.

Складні постановки, багато спецефектів обіцяють глядачам продюсери проекту.

Нагадаємо, за сюжетом, молода пара Ігор та Оля їдуть в гості до батьків нареченої за тиждень до весілля. Наречений намагається справити враження на родичів, але через хвилювання робить масу дурниць і потрапляє в безглузді комічні ситуації. Одруження опиняється під великим питанням, але Ігор не має наміру здаватися і продовжує боротися за свою любов. Героїня Катерини вірить своєму обранцеві і підтримує його, незважаючи ні на що.

За словами акторів, режисер Семен Горов завжди дає артисту можливість відійти від сценарію та імпровізувати.

"Мій герой за сценарієм добродушний, життєрадісний, відкритий, все що було в ньому нічого не довелося грати. Він успішний кондитер, лідер, віртуоз, за яким готові піти друзі, куди не покличе", говорить про свого персонажа Ігоря, актор Костянтин Октябрський.

Володимир Горянський, який у серіалі грає роль батька нареченої, пригадав, як знімалась пікантна сцена, в якій його герой займається сексом з персонажем Ольги Сумської.

Процес зйомок вийшов досить кумедним.

"Сцену спочатку знімали без мене. Головний герой, Ігор, знаходиться під ліжком у нашій спальні, в якій мій персонаж і героїня Ольги Сумської займаються сексом. В цей момент постановник невпевнено гойдав матрац. Я почав нервувати, що стільки часу знімають сцену. Постійно робили дублі. Я вирішив замінити постановника і тоді Костя почав помирати зі сміху від ритму і того, як я це роблю сам, як глядач це уявить", - говорить Горянський.

Автор: Прес-служба
 

"Я в цей момент був під ліжком. Це було дуже кумедно, легкий струс мозку виніс звідти, адже моя голова була між ліжком та підлогою", - розповідає Костянтин Октябрський.

Творці адаптації запевняють, що більшість жартів максимально наближена до українського глядача.

"Проект був іноземний, адаптованих жартів було не більше 30%, більше було нового, хотілося багато змінювати, історію переробляли багато. Але основні події близькі до оригіналу, адаптовані до нашого глядача, який не завжди готовий побачити британський гумор", - говорить сценарист проекту Микита Глущенко.

Автор: Прес-служба
 

Британські автори серіалу вже встигли оцінити український продукт.

"Приїжджали творці британського серіалу, і сказали, що наша версія крутіша за американську", - додає актор Костянтин Октябрський.

Нагадаємо, що в 8-серійній комедії "Найкращий" тиждень мого життя" знімалися українські актори Володимир Горянський, Ольга Сумська, Юрій Горбунов, Костянтин Октябрьський, Катерина Вострікова та інші.

Зараз ви читаєте новину «Горянський розповів, як знімали сцену сексу у "Найкращому" тижні мого життя"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути