Ексклюзиви
середа, 15 вересня 2021 12:52

Голі фото й відмова від титулу: п'ять скандальних витівок іменинника принца Гаррі
4

15 вересня онукові королеви Великої Британії Єлизавети II принцу Гаррі виповнилося 37 років.

Gazeta.ua зібрала п'ятірку найгучніших скандалів молодого спадкоємця престолу.

2005 року принц для вечірки-маскараду обрав нацистську форму. Тоді він навчався у військовій академії в Сандгерсті. Громадськість вимагала, щоб його вигнали після такої витівки. Дехто захищав принца. Через його тоді молодий вік і необдуманість він помилився, зазначили захисники Гаррі.

Голі фото спадкоємця престолу заполонили мережу 2012-го. На кадрах було видно, як оголений принц грає в Лас-Вегасі в більярд на роздягання. Судячи з фото, він програвав. Тоді він був у відпустці перед відправкою в Афганістан у лавах британської армії. Пізніше Гаррі зізнався, що припустився помилки, адже тоді він був більше військовиком, аніж принцом.

Принц Гаррі та Меган Маркл потрапили в скандал через інтерв'ю Опрі Вінфрі.
Фото: Reuters
Британський принц Гаррі отримує різдвяну листівку та фотографії принцеси Діани в рамці під час її візиту до лікарні Керрі Рівз-Кнайп.
Принц Гаррі засвітився голим у Лас-Вегасі в 2012 році.
Принц Гаррі засвітився голим у Лас-Вегасі в 2012 році.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Принци Вільям і Гаррі три роки перебувають у напружених стосунках

Гаррі вирішив відмовитися від титулів і вийти з королівської родини 2020 року. Усе це через скандали та сварки між дружиною Меґан Маркл та іншими членами монаршої сім'ї.

У березні цьогоріч на екрани вийшло сенсаційне інтерв'ю Меґан Маркл і принца Гаррі телеведучій Опрі Вінфрі. Тоді вони повідомили, що одружилися за три дні до публічної церемонії у Віндзорському замку. Пізніше пара зізналася, що збрехала в інтерв'ю. Їхнє "узаконення" стосунків вважалося більш духовним, аніж юридичним.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Принц Гаррі й Меґан Маркл знімають фільм

Місяць по тому британська асоціація рудих звинуватила принца Гаррі, що той завдає шкоди репутації рудоволосих ставленням до королівської родини. Члени британської асоціації рудих виключили Гаррі зі своїх лав. Це сталося після того, як він і Меґан дали інтерв'ю Опрі Вінфрі, де звинуватили британську монаршу родину в расизмі та інших неприємних речах.

4 серпня дружині принца Гаррі герцогині Сассекській Меґан Маркл виповнилося 40 років. До того, як вона стала членом королівської родини, робила акторську кар'єру. У подружжя двоє дітей.

Зараз ви читаєте новину «Голі фото й відмова від титулу: п'ять скандальних витівок іменинника принца Гаррі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути