Ексклюзиви
понеділок, 05 липня 2021 09:45

Принци Вільям і Гаррі три роки перебувають у напружених стосунках

Принци Вільям і Гаррі три роки перебувають у напружених стосунках
Принци Вільям та Гаррі не можуть помиритися з 2018 року. Фото: Reuters

Принц Вільям відмовився миритися з молодшим братом, принцом Гаррі.

Про конфлікт розповів королівський експерт Річард Еден у програмі Palace Confidental.

За його словами, в онуків королеви Великої Британії Єлизавети II так і не відбулася та розмова, яка могла б поставити крапку в напружених стосунках.

Минулого тижня брати відкрили пам'ятник своїй матері, принцесі Діані. Тоді Вільям із Гаррі обговорювали футбол та інші події, не пов'язані з їхньою сваркою.

"Які б розмови не велися між принцами, вони були несерйозними. Вільям знає, Меган Маркл має бути поруч, щоб обговорити проблеми. Тому що все сказане має пройти через неї", - зазначив королівський експерт.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гаррі й Меган мають відмовитися від своїх титулів - королівська сім'я

Батько Вільяма та Гаррі, принц Чарльз, спеціально поїхав із Лондона на час візиту молодшого сина. Таке рішення він ухвалив через сварку.

Зараз принц Гаррі повернувся в США до Меган Маркл і дітей.

Конфлікт принців Гаррі та Вільяма стався ще восени 2018 року. Особистий секретар Вільяма доповів принцу про скарги персоналу палацу на Меган Маркл. Двом довелося звільнитися, а третю помічницю колишня американська актриса продовжувала гнобити й принижувати, підриваючи її впевненість у собі.

Вільям негайно зателефонував молодшому братові. Однак Гаррі образився й постав на захист дружини, яку звинуватили в булінгу. У результаті розмова закінчилася тим, що розлючений Гаррі кинув трубку. Він був упевнений у тому, що нападки Вільяма на Меган пояснюються тим, що вона показала, як добре вміє спілкуватися з людьми й ідеально виконувати "королівську роботу", нагадуючи їхню матір, принцесу Діану. А Вільям просто ревнує до її популярності. Тоді ж, за деякими даними, у розмові принців прозвучало й слово "расизм". Гаррі вважає, що його дружину недолюблюють у палаці через її афроамериканське походження.

Зараз ви читаєте новину «Принци Вільям і Гаррі три роки перебувають у напружених стосунках». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути