Ексклюзиви
понеділок, 22 січня 2018 17:47

Гола Наомі Кемпбелл знялась для глянцю
3

Супермодель Наомі Кемпбелл
Фото: thelovemagazine.co.uk
Супермодель Наомі Кемпбелл
Супермодель Наомі Кемпбелл

Британська модель 47-річна Наомі Кемпбелл знялась у відвертій фотосесії для глянцю Love Magazine. "Чорна пантера" позувала цілком голою з ланцюжком на стегнах.

На деяких світлинах Кемпбелл тримає чорну шубу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кендіс Свейнпол визнали найвпливовішою у Instagram

Супермодель також потрапила на обкладинку видання. Для неї Наомі сфотографувалась у чорній "зміїній" сукні. За словами знаменитості, це вбрання особливе, оскільки саме у ньому свого часу виходила заміж головний редактор Love Magazine Кеті Елеанор Гранд.

"У мене було так багато дивовижних, чудових людей у моєму житті - Нельсон Мандела, Аззедін Алая (туніський дизайнер, який помер у листопаді торік. - Gazeta.ua). Можливо, їх втрати примусили мене зрозуміти, який шлях потрібно обрати. Я вважаю, що вони прийшли в моє життя з певною метою. І тепер її розумію більш ніж коли-небудь", - розповіла в інтерв'ю Наомі про її останні зустрічі з Аззедіном Алаєю.

Кім Кардаш'ян розмістила в Instagram фото, для якого позувала повністю в оголеному вигляді всього лише через пару днів після народження її і Каньє Веста третьої дитини.

Зараз ви читаєте новину «Гола Наомі Кемпбелл знялась для глянцю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути