середа, 17 серпня 2011 18:55

Гола Даша Астаф'єва цілувалася з мокрою подругою
9

Фото: Фото надане прес-службою

Нова напарниця Даші Астаф'євої по групі "NikitA" подарувала зірці "Плейбоя" відверту фотосесію.

У день народження Даші її "друга половинка" Настя вирішила зробити їй сюрприз. Астаф'єву зупинив співробітник ДАІ і попросив проїхати за міліцейським кортежем. Дівчину в
супроводі двох озброєних машин з мигалками доставили у фотостудію, де на неї чекав особливий подарунок.

Дівчат зустріли гримери, стилісти і фотографи. За задумом фотографа Віталія Руденка, оголені красуні повинні були постійно перебувати у воді.

"Я навіть і подумати не могла, що в мене буде така нічка! Впевнена, кожен з нас буде довго пам'ятати цю подію!", - радіє Даша Астаф'єва.

Для нової учасниці "NikitA" Анастасії це не перший досвід зйомки для чоловічого глянцю. Співачка вже прикрашала обкладинку "Плейбоя" і готова поділитися секретами краси свого тіла.

"Багато дівчат, намагаючись виглядати добре, відправляються до пластичного хірурга або іншого фахівця. Але в нас немає ні грама силікону. Щоб підтримувати свої тіла в ідеальній формі, ми використовуємо інші методи - спорт, масажі і любов!", - розповідає Настя.

Під час фотосесії дівчат поливали холодною водою. Анастасія пояснила, що таким чином їх тіла будуть знаходитися в тонусі та фото вийдуть ще більш ефектними. Даша Астаф'єва прийшла у захват від такого підходу і зазначила, що дівчина органічно влилася в групу. Фото дівчат з'являться у новому випуску журналу "Плейбой"

Зараз ви читаєте новину «Гола Даша Астаф'єва цілувалася з мокрою подругою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути