вівторок, 22 серпня 2023 12:04

"Ганьба вам" – Решетніка жорстко розкритикували через вечірку за кордоном

"Ганьба вам" – Решетніка жорстко розкритикували через вечірку за кордоном
Григорій Решетник нарвався на хейт через поїздку в Чехію. Фото: instagram.com/grisha_reshetnik

Ведучий Григорій Решетник нарвався на хейт через поїздку в Чехію.

Разом з дружиною Христиною він поїхав на день народження подруги. Решетнік був ведучим на святі. Відео виклав в Instagram.

"Нарешті зустрілися", – написав він. Зазначимо, що це перша його зустріч з коханою після тривалої відпустки Христини в Туреччині.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Вхідний квиток має бути дорожчим" – соліст O.Torvald розкритикував чоловіків, які втекли за кордон

Підписники розкритикували ведучого й натякнули, що йому варто вступити до лав ЗСУ.

"Беріть приклад з Тараса Тополі і його дружини. Троє дітей, а він весь час був на передовій і ніколи з дружиною не хизувались стільки на екрані", "Гріша, досить красуватися на камеру, підміни наших хлопців із ЗСУ", "Ганьба вам. Батько трьох синів, а ховаєтесь за своєю працею, за трьома синами… Нічого не бачу гарного в вашій парі. Побажання, дочекайтеся перемоги наших захисників, а тоді вже і жирійте, якщо совість дозволить", "Перетрудилися?", "Як же гидко дивитись на цих недочоловіків, які себе вільно почувають, коли наші сини боронять Україну. Чим хизується, що може от так з жінкою за кордоном вільно відпочивати? Чому вони вважають, що хтось, тільки не вони, повинні віддавати своє життя на передовій?", – писали в коментарях.

У мережі також часто критикують Влада Яму, який ще на початку повномасштабного російського вторгнення поїхав з родиною до США. Підписники закликали його повернутися в Україну і вступити до лав ЗСУ, щоб захищати країну від російських окупантів. На питання підписників, чи буває йому за це соромно, артист відповів: "регулярно".

Зараз ви читаєте новину «"Ганьба вам" – Решетніка жорстко розкритикували через вечірку за кордоном». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути