субота, 23 квітня 2022 13:52

Спецтема: Війна Росії проти України

Галкін пообіцяв віддати Україні частину грошей з концертів у Ізраїлі

Галкін пообіцяв віддати Україні частину грошей з концертів у Ізраїлі
Максим Галкін пообіцяв частину прибутків з концертів у Ізраїлі віддати на допомогу Україні. Фото: instagram.com/maxgalkinru

Російський гуморист Максим Галкін повідомив, що частину прибутку від свого туру Ізраїлем передасть на потреби українських біженців.

Про це він оголосив у своєму Instagram, анонсуючи концерти в країні, де зараз живе з дружиною Аллою Пугачовою і двома дітьми.

"Ми живемо з вами у непрості часи. Ми є свідками величезної людської трагедії, гуманітарної катастрофи світового масштабу. Коли мільйони українців втрачають свій дах, втрачають свої будинки, вимушені залишати свою батьківщину. Не мають засобів до існування. Тому я вирішив частину грошей, які я зароблю під час концертного туру Ізраїлем перерахувати на допомогу біженцям", - зазначив Галкін.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Каменських, Астаф'єва та інші зірки записали звернення до українських воїнів: "Вірю, пишаюся, чекаю"

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Максим Галкин (@maxgalkinru)

Пізніше Галкін записав ще одне відео, в якому заявив, що не зраджував російського глядача.

"24-го лютого я виставив антивоєнний пост. Я був у Москві, не в Ізраїлі. Протягом двох наступних днів влада заборонила моє обличчя у рекламних паузах, у мене зірвалися усі рекламні контракти, які були до кінця року.

Також я втратив концертні гроші, тому що місцева влада та ФСБ стали забороняти мої концерти у містах. Ми перенесли концерти на осінь, але це саме стало повторюватися і з осінніми концертами. І я вирішив поїхати відпочити в Ізраїлі. І заодно дати тут концерти.

Не обвинувачуйте мене у зраді. Просто розмежовуйте у себе в голові владу і батьківщину. Я батьківщину ніколи не зраджував", - заявив Галкін.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Максим Галкин (@maxgalkinru)

Офіс генпрокурора України повідомив про підозру російському співаку Миколі Баскову за пропаганду російсько-української війни. У своїх дописах у соцмережах Басков писав, що Росія, визнавши так звані ЛДНР, "має повне право взяти на себе захист республік", а "військова операція в Україні відбувається відповідно до устав ООН про колективну самооборону".

Зараз ви читаєте новину «Галкін пообіцяв віддати Україні частину грошей з концертів у Ізраїлі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути