пʼятниця, 15 травня 2009 14:59

Гайтана відвідала свою рідню в Конго (ФОТО)

Два тижні українська співачка Гайтана провела в далекій Африці, а саме в Конго. Вона не бачила свого батька та рідного брата майже 12 років. І ось нарешті заповітна мрія Гайте-Лурдес Ессамі (повне ім"я співачки) здійснилася. В аеропорту Браззавіль (столиця Конго) з романтичною назвою Мая-Мая Гайтану зустріли відразу 10 родичів. Всі вони з нетерпінням чекали на приїзд і були дуже розчулені зустріччю.

Поселилася Гайтана в заміському будинку свого батька Клавера Ессамі. Хоча будинок ще не повністю добудований, співачка вважала за краще жити саме в ньому, оскільки там завжди збирається найбільше родичів. А їх у Гайтани виявилося дуже багато. У Клавера велика сім"я - 8 братів і сестер, у кожного з них є діти, у деяких ще й онуки. Всі вони приїхали, щоб побачитися з Гайтаною. Для улюбленої дочки батько виділив власну кімнату, оснащену кондиціонером і всім необхідним європейським устаткуванням. Створити такий комфорт в країні, де для цього немає можливостей - це величезний прояв любові батька до дочки.

Гайтана: "Цю поїздку в Конго я не зможу забути! Вперше протягом відпочинку мені не хотілося читати, зазвичай я беру з собою книги в подорожі. Було цікаво відчути Конго. У Африці люди не такі, як в Європі, вони перш за все цінують сім"ю. Дружини все своє життя присвячують чоловікам, а ті у свою чергу заради сім"ї готові на все. А ще вони щирі, вміють радіти всьому - сонцю, танцям, життю".

Гайтана навіть встигла здійснити невелику подорож Африкою. Разом зі своїми родичами на човнах співачка відправилася на острів Сінеге. Цей острів батько Гайтани разом з його старшим братом Амедом узяли під свій патронат. Там гостя зустрілася з головним шаманом острова. Прийнявши Гайтану зі всіма почестями, шаман попросив співачку привезти з України до Африки два трактори. Така техніка для Африки досить дорогий подарунок, який цінується навіть більше, аніж гроші. В якості подарунка шаман подарував Гайтані папугу Жако - найдорожче, що у нього було. На жаль, птаха привезти до України так і не вдалося, ці екзотичні тварини занесені в Червону книгу.

Гайтана у свою чергу, також приготувала безліч приємних речей для рідних. Маленького той-тер"єра, якого по паспорту звуть Василь, співачка подарувала кузині Естеллі. Дівчинка відразу придумала йому інше ім"я - в Африці він став Домініком. Іншим діткам Гайтана привезла олівці, кольорову крейду і пластилін. А ще цукерки, які дітям найбільше припали до смаку. Дітлахи щиро раділи кожному подарунку і сувеніру.

E-motion.com.ua

Зараз ви читаєте новину «Гайтана відвідала свою рідню в Конго (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути