понеділок, 14 травня 2012 12:42

Спецтема: Євробачення-2012

Гайтана стала мобільною програмою

Співачка Гайтана тепер має однойменну мобільну програму, розроблену для мультимедійних пристроїв.

Мобільний додаток під назвою "Gaitana" для платформ iOS та Android було розроблено спеціально до початку міжнародного пісенного конкурсу "Євробачення 2012".

Про це повідомляє прес-служба "Lavina Music".

Тепер творчість Гайтани, яка незабаром змагатиметься за перемогу на "Євробаченні", стане доступною у всьому світі.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Гайтана на "Євробаченні" даруватиме шоколадки зі своїм напівоголеним фото

"Ідея створення програми прийшла в голову моментально, як тільки я дізнався, що нашу країну на "Євробаченні-2012" буде представляти Гайтана", - говорить Євген Коробка - керівник студії, яка розробила мобільну програму.

"При створенні програми ми зупинилися на 4-х версіях - смартфони та планшети, що працюють під управлінням найпопулярніших платформ: iOS і Android. Такий вибір дозволить охопити дуже велику кількість користувачів по всьому світу, і познайомити з творчістю Гайтани всіх, хто стежить за "Євробаченням" в різних країнах, а також дозволить налагодити більш близький контакт з постійними шанувальниками, практично з долонь в долоні", - каже Коробка.

"Ми запускаємо абсолютно нову програму, і це дуже значний прорив. Завдяки цій інновації тепер весь світ зможе мати доступ до творчості української співачки", - ділиться автор ідеї.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Гайтана їздитиме по Баку на велосипеді

"Гайтана стала першою в Україні володаркою подібної мультимедійної програми для платформ iOS (iPhone, iPad) і Android. Програма функціонує на 5-х мовах - українській, російській, англійській, іспанській та французькій", - зазначає продюсер та бойфренд Гайтани - Едуард Клім.

Додаток "Gaitana" вже запущено у користування. Щодня програма буде оновлюватися і доповнюватися новою інформацією та матеріалами.

Нагадаємо, пісенний конкурс "Євробачення-2012" відбудеться 22-го, 24-го та 26-го травня у столиці Азербайджану Баку. Гайтана представить Україну з піснею "Be my guest".

Зараз ви читаєте новину «Гайтана стала мобільною програмою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути