вівторок, 08 травня 2012 17:27

Спецтема: Євробачення-2012

Гайтана на "Євробаченні" даруватиме шоколадки зі своїм напівоголеним фото

Співачка Гайтана в якості сувеніру повезе на "Євробачення-2012" шоколад зі своїм зображенням, пише ТаблоID із посиланням на прес-службу співачки.

Як відомо, 14-го травня Гайтана разом з офіційною делегацією відлітає в Баку на "Євробачення-2012". У столиці Азербайджану артистка разом з творчою командою пробуде два тижні.

Із собою на конкурс Гайтана везе безліч сувенірів. Але одним із найголовніших стане плитка екстра чорного шоколаду. Цей кондвиріб був розроблений спеціально до конкурсу.

Кажуть, ця ідея з'явилася практично відразу після перемоги Гайтани у національному відбірковому турі.

Одна з компаній, які виготовляють кондитерські вироби в Україні, виступила партнером Гайтани на міжнародному пісенному конкурсі. Спеціально до початку "Євробачення-2012" компанія випустила лімітовану версію екстра чорного шоколаду "з нестандартним м'яким смаком".

ФОТОРЕПОРТАЖ: Гайтана їздитиме по Баку на велосипеді

При цьому дизайн для шоколадної плитки створювали у безпосередній співпраці зі співачкою, за особистим ескізом Гайтани.

"Солодощі завжди прикрашали наше життя, робили його яскравішим і солодшим. Шоколад підвищує тонус, надихає, насичує енергією і життєвою силою. Саме тому ми вирішили з собою на Євробачення-2012 взяти незвичайний шоколадний сувенір, створений найкращими майстрами", - каже Гайтана.

Співачка впевнена, що шоколад стане приємним доповненням до творчого конкурсного режиму всіх учасників "Євробачення-2012".

"Євробачення це дуже яскраве, динамічне свято, яке вимагає від усіх учасників багато енергії, сил. Я впевнена, мої шоколадки подарують натхнення, радість, насичення, усмішки моїм новим друзям. Я з радістю і від щирого серця буду пригощати всіх гостей та учасників конкурсу смачним ексклюзивним українським шоколадом", - пообіцяла вона.

"…Впевнена, на Євробаченні-2012 все буде в шоколаді!" - додала Гайтана.

Зараз ви читаєте новину «Гайтана на "Євробаченні" даруватиме шоколадки зі своїм напівоголеним фото». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути