понеділок, 19 березня 2012 13:05

Спецтема: Євробачення-2012

Гайтана пролила сльози через нападки "Свободи" щодо кольору шкіри

Гайтана пролила сльози через нападки "Свободи" щодо кольору шкіри

Цьогорічна представниця України на конкурсі "Євробачення" Гайтана буде шити собі недорогу весільну сукню. Про це співачка розповіла Каті Осадчій в ефірі програми "Світське життя", повідомляє ТСН.

"Моя весільна сукня не буде дорогою. Мені хочеться, щоб вона була простою, лляною, без страз. Тому це буде дешево і я думаю, нам вистачить (коштів, - ред.)", - зауважила артистка на запитання ведучої про те, чи вистачить грошей на весілля після участі в пісенному конкурсі.

"А на "Євробачення" буде дуже дорога", - підкреслив продюсер Гайтани Едуард Клім.

Співачка для конкурсу замовить кілька суконь.

"Хочу, щоб пошили кілька моїх улюблених дизайнерів і я потім виберу ту, яка буде найкомфортніша для мене. Я до речі на сценічних сукнях ніколи не економлю. У мене завжди їх дуже багато. Я дійсно люблю вибір. У дівчат повинно бути багато", - зізналася вона.

Між тим, Гайтану дуже засмутили нападки партії "Свободи" щодо її кольору шкіри.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Гайтана - не нашої раси і не може представляти нашу культуру на "Євробаченні" - "свободівець"

"Зазвичай багато негативу навколо учасника, якого вибирають. Але такого негативу я не очікувала саме по тематиці такій. Тобто я очікувала, що будуть говорити, що комусь не подобається пісня, я очікувала, що будуть говорити, що комусь не подобається артист, хтось буде говорити, що знову, як кожен рік, пісня - плагіат. Але в результаті все це стихло в порівнянні з такими нападками. Це було дуже несподівано. Навіть трішечки поплакала. Було прикро, бо я дійсно вважаю себе українкою, завжди була нею, і ніхто ніколи не давав мені зрозуміти, що я не достатньо українка", - підкреслила вона.

Зараз ви читаєте новину «Гайтана пролила сльози через нападки "Свободи" щодо кольору шкіри». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути