пʼятниця, 19 квітня 2013 14:14

Гайді Клум не користується косметикою в звичайному житті

Супермодель Гайді Клум не боїться вийти у світ без макіяжу. Зірка безтурботно прогулюється із дітьми, впевнена в своїй привабливості.

39-річна супермодель Гайді Клум веде активне життя. У неї троє дітей і нові серйозні стосунки. Зірка стверджує, що з таким способом життя у неї залишається мінімум часу на турботу про свій зовнішній вигляд і відвідування салонів краси.

Супермодель зізнається: "Я могла б виглядати набагато краще і стрункіше, але у мене велика сім'я і я прагну проводити весь вільний час з ними. Я нічим не відрізняюся від інших матусь, у всіх нас з цим проблеми".

ФОТОРЕПОРТАЖ: Гайді Клум з останніх сил рятувала сина і нянь

При цьому, Гайді все ж намагається включити в свій щоденний графік регулярні фізичні навантаження: "У нас є дві собаки, коли я вигулюю їх - намагаюся більше бігати, ще з дітьми ми стрибаємо з трампліна в басейн. Крім того, влітку мене не витягнути з води - я обожнюю плавати".

Про відсутність макіяжу супермодель говорить, що це можна вважати її секретом краси, - Гайді намагається уникати косметики в повсякденному житті, так як на зйомках її шкіра і так сильно страждає від використання тональних засобів: "У мені немає ніяких складнощів, я не наношу три різних тони на обличчя перед виходом в магазин. У моєму житті все просто".

Зараз ви читаєте новину «Гайді Клум не користується косметикою в звичайному житті». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути