понеділок, 11 лютого 2013 17:47

Гайді Клум вразила глибоким декольте
5

Відома топ-модель Гайді Клум епатувала поважну публіку на благодійному вечорі. Манекенниця з'явилася на червоній доріжці світського заходу в сукні з таким глибоким декольте, що зніяковіли навіть ті, хто бачив і не таке.

Днями в Нью-Йорку напередодні початку Тижня моди відбувся благодійний захід фонду amfAR, який протягом багатьох років привертає знаменитостей-меценатів для боротьби зі СНІДом. У цьому році вечір зібрав поважну публіку, серед якої відзначилися актриса і зірка серіалу "Секс у великому місті" Сара Джессіка Паркер, Хлое Севіньї, топ-модель Даутцен Крез, зірка сутінкової саги Ешлі Грін і навіть "Паскудне дівчисько" Ліндсі Лохан, чиї фінансові проблеми не завадили їй взяти участь у зборі пожертвувань.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Гайді Клум показала шанувальникам себе топлес

Однак зіркою, а вірніше, антизіркою вечора стала відома манекенниця Гайді Клум. У той час поки всі знаменитості вибрали для червоної доріжки досить скромні вбрання, німецька топ-модель буквально приголомшила поважну публіку своєю відвертою сукнею. Вся справа в тому, що Гайді з'явилася на заході в досить відкритому чорному вбранні, чия глибина декольте потрясла навіть бувалих зірок. Всі, хто побачив наряд моделі, тут же зашушукались, дивуючись дивним вибором Клум.

Сама манекенниця вела себе абсолютно природно: вона позувала на камери, мило посміхалася, із задоволенням фотографувалася з різними гостями і навіть спробувала перерізати червону стрічку.

Зараз ви читаєте новину «Гайді Клум вразила глибоким декольте». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути