середа, 27 квітня 2011 10:04

Французька преса написала про вагітність Карли Бруні

Французька преса написала про вагітність Карли Бруні

43-річна Карла Бруні, дружина президента Франції Ніколя Саркозі, певно, вагітна, пише німецька Tageszeitung з посиланням на французьке бульварне видання Closer.

Автор публікації Рудольф Бальмер нагадує, що чутки про можливу вагітність Карли Бруні виникали вже в 2008, 2009 і 2010 році, "але ставлення до подібної інформації ніколи не було настільки серйозним, як цього разу".

У великодньому випуску журналу Closer повідомляється про радісну подію "не в непрямій формі і не з обережним знаком питання, а як про встановлений факт". У цьому світлі стає зрозумілим причина нещодавнього двотижневого відпочинку Бруні на Лазурному березі, а також того, що вихід у світ її останніх шансонів відкладається на 2012 рік.

У Франції, повідомляє видання, звістка про вагітність дещо затьмарила навіть майбутнє весілля британського принца, проте прес-служба французького президента зберігає з цього приводу мовчання, "принципово" не коментуючи приватне життя голови держави. Тому сенсаційна новина ані спростовується, ані підтверджується.

Якщо інформація підтвердиться, наводить довідку німецька газета, то для Карли Бруні, якій у грудні виповниться 44 роки, це буде друга дитина, а у Ніколя Саркозі вже є три сини.

Зараз ви читаєте новину «Французька преса написала про вагітність Карли Бруні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути