Ексклюзиви
пʼятниця, 04 лютого 2011 09:36

Фільм Вуді Аллена з Карлою Бруні відкриє Каннський кінофестиваль

Фільм Вуді Аллена з Карлою Бруні відкриє Каннський кінофестиваль

Картина Вуді Аллена "Північ у Парижі" (Midnight in Paris), де у другорядній ролі знялася перша леді Франції Карла Бруні-Саркозі, відкриє 64-й Каннський кінофестиваль, повідомляється в комюніке організаторів заходу.

Каннський міжнародний фестиваль пройде цього року з 11 по 22 травня.

"Північ у Парижі" - це прекрасне любовне послання з Парижу. Це твір, в якому Вуді Аллен глибше розкриває питання, порушені в його останніх фільмах: наші стосунки з історією, мистецтвом, задоволенням і життям ", - заявив художній директор фестивалю Тьєррі Фремо.

За інформацією французької преси, новий фільм Аллена розповідає про канікули американської сім'ї в Парижі.

Зйомки фільму в Латинському кварталі в липні 2010 року стали однією з найбільш обговорюваних новин. Обраниці французького президента, яка ще до заміжжя двічі з'являлася на екрані, дісталася скромна роль директора паризького музею. У сцені, яка негайно зібрала туристів і журналістів, актрисі потрібно було всього лише вийти з магазину з багетом під пахвою.

Британська преса засумнівалася в здібностях Карли Бруні-Саркозі: за даними газети Daily Mail, для однієї сцени першій леді знадобилося зробити 35 дублів.

У роботі над фільмом Карла Бруні-Саркозі поділила знімальний майданчик з Рейчел МакАдамс, Едріаном Броуді, Маріон Котіяр та Сонею Роллан. За інформацією організаторів, фільм не увійде до конкурсної програми фестивалю.

РИА "Новости"

Зараз ви читаєте новину «Фільм Вуді Аллена з Карлою Бруні відкриє Каннський кінофестиваль». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі