Ексклюзиви
четвер, 06 грудня 2012 09:45

Філіп Кіркоров відвіз свою дочку в Ізраїль

Філіп Кіркоров відвіз свою дочку в Ізраїль
День народження дівчинки відзначили саме в цій країні Фото: ИТАР-ТАСС

Поп-король російської сцени Філіп Кіркоров відвіз доньку Аллу-Вікторію в Ізраїль, де в тісному колі друзів і рідних відзначив день народження дівчинки. Крихитці, якій виповнився рік, надарували купу подарунків.

Нагадаємо, своєю потаємною радістю про народження дочки король поп-сцени поділився на премії "Золотий грамофон" в минулому році. Співак після виконання композиції урочисто вимовив: "Ви знаєте, сьогоднішній вечір для мене знаковий. Мало того, що я отримую 16-у статуетку - у мене з колег по цеху їх найбільше ... Буквально кілька хвилин тому мені повідомили, що я став батьком. У мене народилася дочка!" Король поп-сцени мало не плакав від щастя.

Не встигли численні шанувальники і прості люди оговтатись від цієї приголомшливої новини, як буквально в червні цього року Філіп Кіркоров оголосив, що у нього народився син.

Про це сам співак повідомив зі сцени у перерві свого концерту в Софії під бурхливі оплески залу. Сам співак ледве стримував сльози радості. "Це неймовірно хвилююче - виступати в місті, яке має для мене величезне значення. Тут похована моя мама. І дивно, що саме сьогодні, прилетівши в Софію, я дізнався щасливу новину - у мене народилася друга дитина, син! Ви не уявляєте, яке почуття радості мене переповнює. Спасибі Всевишньому за це!" - заявив тоді артист. Малюка Філіп назвав Мартіном-Крістіном.

Днями дочці Кіркорова виповнився рік. Про радісну подію Філіп розповів у своєму мікроблозі. Артист виклав кілька фотографій, на яких позує разом з Аллою-Вікторією. Співак уточнив, що знаходиться далеко від Москви, проте де саме, не уточнив.

Втім, незабаром з'ясувалося, що Кіркоров разом з малятком, тіткою Марі і близькими друзями відправилися відзначити радісну подію в Ізраїль. Батько Філіпа Бедрос Кіркоров залишився в Москві няньчитися з онуком.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кіркоров хоче схуднути заради дочки

В Ізраїлі поп-співак провів кілька днів. Артист разом з Аллою-Вікторією відвідав Стіну Плачу і інші святі місця. День народження дочки Кіркоров відзначив з друзями в невеликому ресторані.

"Мені не хотілося привертати уваги до цієї події. Хотілося, щоб все було по-домашньому, без зайвого галасу та розмов. Тільки рідні та близькі люди, тому що для мене все, що стосується дітей, дуже інтимний момент", - зізнався Філіп Кіркоров .

Артист зазначив, що після народження Алли-Вікторії став зовсім іншою людиною. Крихітка робить свої перші кроки, і у неї вже щосили ростуть зубки, про що нещодавно Філіп розповів також у своєму мікроблозі.

Зараз ви читаєте новину «Філіп Кіркоров відвіз свою дочку в Ізраїль». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути