неділя, 11 квітня 2010 16:52

Євгенія Власова ревнує колишнього чоловіка до "ВІА Гри"

Євгенія Власова ревнує колишнього чоловіка до "ВІА Гри"

Колишній чоловік Євгенії Власової Дмитро Костюк забув про власну доньку.

Про це співачка розповіла в інтерв"ю кореспонденту Gazeta.ua у ресторані "Панорама".

"Поки що наш татусь зайнятий туром "ВІА Гри" й оновленням у групі, - розповіла Власова. - Останнім часом він навіть не відвідує свою доньку".

Власова має 5-річну доньку Ніну. Її батько — продюсер гурту "ВІА Гра" Дмитро Костюк, старший за Євгенію на 13 років. Вони розлучилися 2005-го, дитина залишилася з матір"ю.

"На сьогодні наш татусь не причетний до виховання доньки, оскільки наші стосунки складаються непросто. Я на його дзвінки не відповідаю, спілкуємося через мою тітку Надію. Я намагаюся не перешкоджати спілкуванню доньки з батьком. Він каже, що думає про Ніночку, дуже любить її, але більше думає про "ВІА Гру", ніж про власну дитину. Дмитро не підтримує її матеріально", - поділилась співачка.

Торік у квітні Власовій видалили пухлину, призначили три курси хіміотерапії.

"Коли одужала, познайомилася з молодим чоловіком. Довірилась йому, бо казав, що дуже любить мою дитину. Тепер мене не здивуєш словами "Ой, яка у тебе малишка. Як з нею приємно проводити час". Добряче обпеклася. Він виявився не тим, за кого себе видавав. Ми розійшлися місяць тому. Тепер перш ніж з кимось знайомитися, придивляюся. Знайти справжнього чоловіка нелегко", - підкреслила співачка.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Євгенія Власова ревнує колишнього чоловіка до "ВІА Гри"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути