середа, 09 лютого 2011 13:39

Євгенія Карр на відкриття свого SPA-салону запросила українських зірок

Євгенія Карр на відкриття свого SPA-салону запросила українських зірок

Дочка екс-прем'єра України Юлії Тимошенко Євгенія Карр відкрила у Києві SPA-салон. На відкриття приїхала відома актриса Боллівуду, 35-річна Шилпа Шетті.

Євгенія Кaрр виступила співзасновником аюрведичного SPA-салону (аюрведа - традиційна система індійської ведичної медицини).

Вечірка з нагоди відкриття салону проходила в київському ресторані з індійською кухнею. За даними ЗМІ, господар цього ресторану - індус Кумар доводиться Євгенії Карр кумом.

Головною гостею вечора стала індійська актриса Шилпа Шетті. На вечірці вона поводила себе скромно, посміхалася, спілкувалася з українцями, їла все, що подавали.

Потім на кілька хвилин Шилпа усамітнилася з Євгенією Тимошенко. Про що розмовляли дівчата, залишилося в таємниці.

Також на відкритті SPA-салону побували: посол Індії Джоті Сваруп Панде, співачка Наталя Дзеньків (сценічний псевдонім - Lama), Анастасія Приходько, Василь Бондарчук, дует "Пара Нормальних", Павло Зібров з Аллою Кудлай, Віктор Павлік з сином, продюсер Олег Чорний та інші.

Нагадаємо, що в 2009 році Євгенія Карр та її чоловік Шон Карр відкрили у Києві ресторан разом з власником всесвітньої мережі Cirо's Pomodoro Чіро Орсіні.

Корреспондент.net

Зараз ви читаєте новину «Євгенія Карр на відкриття свого SPA-салону запросила українських зірок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути