четвер, 03 серпня 2017 15:02

Єва Лонгорія похизувалась спокусливими фото

  Єва Лонгорія
Єва Лонгорія

Актриса Єва Лонгорія часто публікує в соціальних мережах відверті знімки, що демонструють її підтягнуті форми. Вчора в Instagram-акаунті 42-річної актриси з'явилися кадри з бекстейджа новій фотосесії: знімалася Єва в "гарячих" нарядах, що прикривають лише деякі частини її тіла.

  Єва Лонгорія
Єва Лонгорія

Лонгорія змінила кілька образів. Спочатку "відчайдушна домогосподарка" позувала в чорному бікіні:

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сексуальна Рита Ора ледь втримала груди в купальнику

"Сім'я знову разом", - написала про свою команду Єва.

Другий образ - злитий купальник, поверх якого актриса одягла піджак чорного кольору з довгими рукавами.

Як йшла підготовка до зйомки, Лонгорія розповідала своїм фолловерам в Instagram-історіях: актриса приміряла кумедні фільтри, наприклад, з мордочками тварин, поки їй наносили яскравий макіяж.

Користувачі соціальних мереж оцінили нові кадри Єви, зробивши компліменти її фігурі. Однак прихильники не завжди прихильно ставляться до зовнішнього вигляду зірки: періодично фолловери критикують актрису за зайві кг. Лонгорія не засмучується через негативні коментарі, а чесно визнає свої слабкості:

"Я побачила деякі свої фотографії і зрозуміла, що дійсно виглядаю розповнілою. Але я хочу сказати вам, що я не вагітна. Все, що я робила на відпочинку, - їла сир. І це останні новини на сьогодні. Я дійсно їла багато сиру, панкейк і пила вино", - так зазвичай виправдовується Єва, коли хтось докоряє їй в "недосконалою" фігурою.

Зараз ви читаєте новину «Єва Лонгорія похизувалась спокусливими фото». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути