Ексклюзиви
середа, 06 лютого 2013 09:31

Єва Бушміна знаходиться на четвертому місяці вагітності

Єва Бушміна знаходиться на четвертому місяці вагітності
Про це стало відомо з близького оточення співачки Фото: via-gra.ru

Екс-солістка "ВІА Гри" Єва Бушміна чекає на первістка. Як стало відомо Viva.ua від близького оточення співачки, зараз екс-учасниця "ВІА Гри" знаходиться приблизно на четвертому місяці вагітності.

Закохані одружилися в будній день. Церемонія відбулася в Кончі-Заспі. За спокоєм гостей доглядала посилена охорона. Для весілля вибрали ресторан італійської кухні, де весь персонал підписав контракти про нерозголошення інформації. Для церемонії популярна виконавиця обрала білу міні-сукні. Присутніх гостей розважав співак Іван Дорн. За чутками, Бушміна буквально фанатіє від його музики і знає слова всіх пісень напам'ять. На церемонії зібралося безліч знаменитостей: Потап, Валерій Меладзе, Альбіна Джанабаєва та багато інших. Найближча подруга Бушміної - співачка і партнерка Потапа по дуету Настя Каменських - була дружкою нареченої.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Єві Бушміній не вистачає часу на чоловіків

Після розпаду "ВІА Гри" Єва Бушміна заявила про початок сольної кар'єри, але, судячи з усього, з огляду на майбутнє материнства з роботою співачці доведеться почекати.

Зараз ви читаєте новину «Єва Бушміна знаходиться на четвертому місяці вагітності». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути