середа, 30 травня 2012 16:32

Єва Бушміна йде з "ВІА Гри" заради "Фабрики зірок"

Єва Бушміна йде з "ВІА Гри" заради "Фабрики зірок"
Співачка з нетерпінням чекає на початок проекту Фото: ИТАР-ТАСС

Одна з учасниць дівочого колективу "ВІА Гра" блондинка Єва Бушміна готова пожертвувати групою заради сольної кар'єри.

"Світленька" у "ВІА Грі" Єва Бушміна змушена залишити групу і пропустити кілька гастрольних виступів заради участі в новому телепроекті. Йдеться про музичну програму "Фабрика зірок: Росія vs Україна". Сама артистка з нетерпінням чекає на початок зйомок. "Я в захваті! В черговий раз мені вдасться проявити себе як самостійний виконавець і показати свої професійні навички", - зазначила Єва Бушміна.

Незважаючи на те, що зараз перспективна артистка живе в Росії, на проекті Єва буде представляти Україну. Адже все своє свідоме життя 23-річна виконавиця провела в Києві. Ось і тепер Єві випав шанс взяти участь у російській версії "Фабрики зірок", де її конкурентами виступлять Вікторія Дайнеко, Влад Соколовський, Поліна Гагаріна, Домінік Джокер і Дмитро Колдун.

До слова, свого часу Бушміна стала фіналісткою української "Фабрики зірок", проте пішла з проекту заради групи "ВІА Гра", в яку її тоді запросили. Зараз же Єва заявила, що готова і до сольної кар'єри: "Зараз я відчуваю, що вже готова до того, щоб почати самостійне плавання у світі шоу-бізнесу, без дівчаток. Але поки рано загадувати, коли це станеться".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Бушміна відбивалася від турків

Між тим в пресі мусується інформація, що через рік залишить колектив його "старожил" Альбіна Джанабаєва. Нібито артистка хоче зайнятися сольною кар'єрою. Злі язики ж стверджують, що на тлі інших молоденьких солісток, 23-річної блондинки Єви Бушміної і 24-річної брюнетки Санти Дімопулос, Альбіна виглядає застарою. Сама Джанабаєва подібні "шпильки" вважає за краще пропускати повз вуха. Про вихід з групи однієї з найбільш постійних учасниць колективу стало відомо ще в минулому році.

Зараз ви читаєте новину «Єва Бушміна йде з "ВІА Гри" заради "Фабрики зірок"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути