пʼятниця, 14 жовтня 2011 09:50

Ештон Катчер боїться розлучення з Демі Мур

Ештон Катчер боїться розлучення з Демі Мур

За словами близьких друзів, Ештон Катчер з дня на день чекає на розлучення і дуже його боїться.

Нагадаємо, що кілька днів тому весь світ дізнався про зраду Ештона: актор провів ніч з красунею-блондинкою на ім'я Сара Ліл. Дівчина, яку він "підчепив" в Сан-Дієго, не розгубилася і відразу почала роздавати інтерв'ю. Виявилося, Катчер навіть не користувався презервативами.

"Зараз Ештон просто нажаханий, - повідомляє джерело. - Він розповів Демі про інтрижку з Сарою після того, як це сталося. Демі, звичайно, була засмучена, але не здивована - вони ж не випадково провели шосту річницю весілля порізно! У їхньому шлюбі давно були проблеми. Але хто міг знати, що Сара розвине таку активність".

З чуток, Демі вже щосили консультується з юристами. Ештон не збирається подавати на розлучення, але майже не сумнівається, що це зробить його дружина.

"Ештон просить Демі не розлучатися, він сподівається все налагодити, але її навряд чи щось може зупинити, - кажуть інсайдери. - Вони все ще живуть під одним дахом, і вона відчуває себе приниженою, хоча її дуже підтримують дочки".

Зазначимо, що шлюборозлучний процес навряд чи буде простим: за роки спільного життя суперзірка Демі Мур і її більш юний, але "пробивний" чоловік заробили величезну суму - близько ста мільйонів доларів. Тепер Демі, ображена сторона, може претендувати на більшу частину накопичень і майна.

Зараз ви читаєте новину «Ештон Катчер боїться розлучення з Демі Мур». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути