понеділок, 10 жовтня 2011 16:03

Демі Мур консультується з адвокатом з приводу розлучення з Ештоном Катчером

Демі Мур консультується з адвокатом з приводу розлучення з Ештоном Катчером

Зірка Голлівуду 48-річна Демі Мур консультувалася напередодні зі своїм адвокатом Кевіном Марксом щодо розлучення зі своїм третім чоловіком - 33-річним красенем-актором Ештоном Катчером, який зрадив їй з 23-річною уродженкою Техасу Сарою Ліл.

Про це пишуть у неділю, 9 жовтня, зарубіжні ЗМІ і, зокрема, агентство новин Reuters, яке посилається на інформоване джерело в оточенні акторів.

За даними згаданого джерела, Демі Мур, яка відчайдушно намагалася зберегти цей шлюб, розчавлена і принижена: напередодні шостої річниці весілля їй були пред'явлені фотографії оргії в Сан-Дієго за участю її чоловіка і чотирьох молодих дівчат.

Вона вважає, що шлюбу прийшов кінець і обговорює з адвокатом подробиці поділу майна, яке оцінюється експертами в 97 мільйонів доларів. Катчер, кар'єрі якого вона чимало допомогла, майже так само багатий сьогодні, як і його зіркова дружина. Самі актори вважають за краще не коментувати ці чутки в пресі, проте в алегоричній формі висловлюються на своїх сторінках у соціальній мережі Twitter.

Так, вранці у четвер, 29 вересня, Катчер опублікував у своєму блозі посилання на пісню Don't Believe the Hype ("Не вір обману") групи Public Enemy, а 23 вересня, напередодні річниці весілля, Мур привела в мережевому щоденнику висловлювання грецького філософа -стоїка Епіктета: "Коли ми відчуваємо образу на кого-небудь, варто згадати про власні помилки - і гніву як не бувало".

Зараз ви читаєте новину «Демі Мур консультується з адвокатом з приводу розлучення з Ештоном Катчером». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути