вівторок, 04 жовтня 2011 10:38

Демі Мур пробачила Ештону Катчеру зраду

Демі Мур пробачила Ештону Катчеру зраду

Ештон Катчер і Демі Мур були помічені в той момент, коли виходили разом з Центру Каббали у Лос-Анджелесі. Вони приїхали порізно, але поїхали разом.

Актори та подружжя Ештон Катчер і Демі Мур завжди були під об'єктивами теле- та фотокамер. Спочатку як ідеальна подружня пара, а тепер як найскандальніша. Звістка про зраду Катчера, яка, так досі і незрозуміло, чи мала місце бути, облетіла всі світові ЗМІ кілька разів.

Ймовірна коханка, 23-річна студентка Сара Ліл, вимагає з Катчера грошей за приховування інформації про адюльтер. Тепер папараці відстежують буквально кожен крок знаменитостей. А їхнє мовчання тільки підігріває інтерес громадськості.

І ось нові події. За повідомленням таблоїду The Sun, минулої суботи, 1 жовтня, Ештон Катчер і Демі Мур відвідали Центр Каббали в Лос-Анджелесі. Цікаво, що кожен з подружжя приїхав окремо, але, мабуть, у самому Центрі щось сталося, що змусило Демі та Ештона сісти в одну машину і сховатися від очей і об'єктивів натовпу фотографів. Папараці, які бажають чогось більшого, ніж мовчазного возз'єднання пари, помітили й тут же зняли обручки на пальцях Ештона Катчера і Демі Мур.

Тепер вся світова громадськість гадає, що це було: голлівудська пара примирилася, або це всього лише видимість? Можливо, Демі дала своєму чоловіку другий шанс. А може, й не було ніякої зради.

Зараз ви читаєте новину «Демі Мур пробачила Ештону Катчеру зраду». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути