Ексклюзиви
вівторок, 29 липня 2008 17:30

Елеонора Масалаб шкодує, що на "Міс Всесвіт" не оцінили її фігуру (ФОТО)

Перемогу "Міс Венесуели" на "Міс Всесвіт 2008" українська учасниця конкурсу краси Елеонора Масалаб вважає заслуженою. Та, як не крути, але якийсь осад від програшу залишився.

"Я була упевнена, що з легкістю увійду в двадцятку. Я засмутилася. Але вийшла я з посмішкою, і як не дивно, я ще з більшою впевненістю продовжила танок. Я все одно найкрасивіша!" - ділиться думками з "Сегодня" "Міс Україна Всесвіт 2008".

"Та найприкріше, що я не отримала звання "Міс фігура", адже мені всі говорили, що це мій титул", - зауважує дівчина.

Натомість Еля вигадала собі інакший титул - "Міс коробочка". Так, вже дорогою додому у в"єтнамському аеропорті Масалаб змусили викласти всі речі та розкласти ї по коробках.

"Це потрібно було бачити. Місцеві працівники просто не могли підняти мої валізи, вони важили 100 кг. Мені дали коробки, і я повинна була перекласти всі речі у них. Спека, волосся заважає, обличчя мокрішає, а я вся у ганчірках, сукнях! Така собі вийшла "Міс коробочка", - розповідає про інцидент дівчина.

Конкурс, за словами Елі, видався не простим. Часто-густо траплялися якісь провокації, постійно були якісь незручності

"А в останній день, перед фіналом, ми взагалі спали пару годин, як лягли з макіяжем, так і прокинулися", - додає Масалаб.

Щоправда, і плюси свої були. Так, "Міс Україна-Всесвіт 2008" здружилася на конкурсі із "Міс Росією", а також наїлася різноманітних смачнючих фруктів.

"А я навіть ризикнула спробувати кобру. Ну що я можу сказати, тверда і гостра, але їсти можна, хоча й не щодня", - сказала вона виданню.

До слова, схоже Елеонора Масалаб так просто з горизонту вітчизняного гламуру-шоубізу не зникне. За словами дівчини, їй вже надійшли кілька цікавих пропозицій - це і кліпи, реклама і робота моделі, повідомляє ТаблоID.

Зараз ви читаєте новину «Елеонора Масалаб шкодує, що на "Міс Всесвіт" не оцінили її фігуру (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути