субота, 11 вересня 2021 11:10

Елегантні та сексуальні: у яких образах зірки з'являлися на Венеційському кінофестивалі
18

Сьогодні завершився 78-й Венеційський кінофестиваль. Тривав з 1 по 11 вересня в Італії. Фільмом-відкриття стала робота Педро Альмодовара "Паралельні матері". В основному конкурсі фестивалю показали 21 фільм. А зірки похизувалися розкішними вбраннями на прем'єрах стрічок.

Gazeta.ua зібрала найефектніші образи, в яких знаменитості сяяли на червоній доріжці.

Американська акторка Кейт Хадсон захопила фанів напівпрозорою сукнею від Valentino. Червоне вбрання ледь прикривало голі груди моделі, що додавало пікантності образу. Хадсон зробила ніжний макіяж і червоний манікюр.

Зірка мінісеріалу "Ферзевий гамбіт" Аня Тейлор-Джой одягнула сукню бренду Dior. Постала в рожевих вбранні та туфлях. Також додала рожевий ретро-капелюх і масивне намисто.

Американська акторка, яка здобула популярність завдяки участі у фільмі "Інтерстеллар" Джессіка Честейн одягнула червону напівпрозору сукню від Versace, розшиту стразами. Образ доповнила насиченим макіяжем і червоною помадою.

Канадська акторка Сара Гадон позувала на червоній доріжці в сріблястому вбранні від Giorgio Armani. Волосся зібрала, а губи нафарбувала червоною помадою.

Оскароносна іспанська акторка Пенелопа Крус обрала білу сукню на одне плече від Chanel. Доповнила мінімалістичний образ сережками-люстрами з діамантами і численними перлами, масивним діамантовим кільцем і клатчем Chanel.

Американська акторка Дакота Джонсона, яка зіграла головну роль у "П'ятдесят відтінків сірого", з'явилася в напівпрозорій сукні від Gucci, яка прикрашене численними каменями і блискучою бахромою з кристалів.

Американська акторка, співачка, танцівниця і модель Зендея дебютувала на кінофестивалі. Позувала у "мокрому" вбранні тілесного кольору з розрізом від Balmain. Доповнила спокусливий образ смарагдовим намистом.

Бельгійсько-французька акторка та телеведуча Вірджинія Ефіра з'явилася в білому вбранні від Dior. Образ доповнила сріблястим клатчем і довгими сережками. Волосся зібрала.

Французька модель Тіна Кунакі приголомшила сексуальним образом. Зірка постала в чорній сукні без бретелей від Giorgio Armani. Додала лаковані босоніжки на шпильці.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Фліртували на червоній доріжці: зірка фільму "Інтерстеллар" із колегою вразили фанів

Американська акторка Крістен Стюарт, яка здобула популярність після ролі у фільмі "Сутінки", обрала шовковий костюм м'ятного кольору від Chanel. Постала в бірюзових штанях і комбінації з білим мереживом і чорним бантом.

Бельгійсько-французька акторка та телеведуча Вірджинія Ефіра з'явилася в білому вбранні від Dior
Фото: Reuters
Американська акторка Кейт Хадсон захопила фанів напівпрозорою сукнею від Valentino
Зірка мінісеріалу "Ферзевий гамбіт" Аня Тейлор-Джой одягнула сукню бренду Dior
Американська акторка, яка здобула популярність завдяки участі у фільмі "Інтерстеллар" Джессіка Честейн одягнула червону напівпрозору сукню від Versace
Канадська акторка Сара Гадон позувала на червоній доріжці в сріблястому вбранні від Giorgio Armani

З 1 по 11 вересня тривав 78-й Венеційський міжнародний кінофестиваль. В основному конкурсі показали фільм Валентина Васяновича "Відблиск". Стрічка про хірурга, що потрапив у полон на Сході України, отримала позитивні відгуки від критиків.

Зараз ви читаєте новину «Елегантні та сексуальні: у яких образах зірки з'являлися на Венеційському кінофестивалі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути