Ексклюзиви
понеділок, 16 травня 2016 14:49

Екс-солістка "ВІА Гри" Котова згадала, як Джамала повчала її вокалу

Екс-солістка "ВІА Гри" Котова згадала, як Джамала повчала її вокалу
фото: "Інстаграм"

Колишня солістка гурту "ВІА Гра" Тетяна Котова пишається Джамалою, яка перемогла Євробачення-2016.

"Приємно за неї. Коли я співала у "ВІА-Грі" викладачем по вокалу у мене була саме Джамала. Дуже цілеспрямована і добра. Ніколи не забуду її карту бажань на стіні, яку я бачила кожен раз, коли ми виспівували. Впевнена, зараз їй вже прийдеться нову карту складати" - написала пост у мережі "Інстаграм Тетяна Котова.

Після шквалу критики на Джамалу Котова похвалила виступ російського співака Сергія Лазарєва.

"Не хочу виправдовуватися, але хочу розставити крапки над "I". Як і мільйони росіян переживала за Сергія Лазарєва. Його оригінальний номер вище всяких похвал. Він набрав найбільшу кількість голосів серед глядацького голосування, - додає Котова. - А що стосується переможниці, то знаю особисто Джамалу, як гідну і талановиту людину. Я абсолютно щиро рада її перемозі і ніколи не буду змінювати свою думку через політичні дискусії. Я за мир, за талант, за мистецтво, за добре ставлення один до одного. Пісня завжди об'єднувала серця людей. Мені б дуже хотілося вірити, що і в цей раз вона стане не каменем спотикання, а дорогою в світле майбутнє".

Читайте також: Єдиний виконавець, від якого мурашки по тілу бігали - Фальоса про виступ Джамали

Нагадаємо, українська співачка Джамала, яка виконала на Євробаченні пісню "1944" про депортацію кримських татар посіла перше місце в конкурсі.

Зараз ви читаєте новину «Екс-солістка "ВІА Гри" Котова згадала, як Джамала повчала її вокалу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути