Ексклюзиви
пʼятниця, 31 жовтня 2008 08:40

Екс-легкоатлетка, яка вийшла із в"язниці, розридалася на телешоу

Екс-легкоатлетка, яка вийшла із в"язниці, розридалася на телешоу
Легкоатлетка Меріон Джонс взяла участь у відомому американському телешоу, вперше після виходу із в"язниці з"явившись на широкій публіці.

У студії вона розповіла про те, як вона прижила шість місяців ув"язнення. Найважчим, за словами колишньої зірки "королеви спорту", стала для неї розлука з дітьми

Джонс із сльозами на очах згадувала про те, як писала їм листи із в"язниці. Розповідаючи про це, Меріон навіть розплакалася, зізнавшись, що не всі результати, що вона показала, досягнуті за допомогою допінгу. Так, за її словами, золото Олімпіади у Сіднеї вона здобула у справедливій боротьбі, але розуміє, що всі останні її "проколи" поставили хрест на цій красивій перемозі.

Нагадаємо, що рік тому Меріон Джонс зізналася, що застосовувала заборонені препарати. Оскільки раніше вона свою провину заперечувала, то у результаті була засуджена за лжесвідчення до шести місяців ув"язнення, а також дискваліфікована. Усі результати легкоатлетки, починаючи з сезону-2000, були анульовані. Зокрема вона позбулася і п"яти медалей Олімпіади Сіднея, три з яких - золоті, інформує "АР".

Зараз ви читаєте новину «Екс-легкоатлетка, яка вийшла із в"язниці, розридалася на телешоу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути