понеділок, 30 січня 2023 11:02

Ексчоловік Дженніфер Лопес одружився з молодшою на 31 рік моделлю
19

Марк Ентоні одружився вчетверте
Фото: instagram.com/victoriabeckham
Марк Ентоні одружився вчетверте
Марк Ентоні одружився вчетверте
Марк Ентоні одружився вчетверте
Марк Ентоні одружився вчетверте

Колишній чоловік американської співачки Дженніфер Лопес і батько двох її дітей, музикант 54-річний Марк Ентоні вчетверте одружився.

Артист освідчився парагвайській моделі 23-річній Наді Ферейрі – учасниці "Міс Всесвіт-2021", яка посіла на конкурсі друге місце, пише Page Six. Пара зіграла розкішне весілля у Художньому музеї Маямі.

Серед гостей були акторка Сальма Гаєк, зіркове подружжя Девід і Вікторія Бекхеми. Водночас на весіллі не було ні Джей Ло з Беном Аффлеком, ні навіть 14-річних двійнят Еммі й Макса.

Ентоні й Лопес були одружені 10 років. Для музиканта шлюб зі співачкою став другим із чотирьох. 2014-го артист покликав до вівтаря модель Шенон де Ліму, шлюб з якою тривав чотири роки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Міс Україна Всесвіт" приголомшила сукнею зі шлейфом-прапором: фото й відео

Американська акторка й співачка 53-річна Дженніфер Лопес відвідала прем'єрний показ свого нового фільму "Нестримне весілля", який відбувся у Китайському театрі TCL у Лос-Анджелесі. Зірка вийшла на доріжку в розшитій камінням "голій" сукні зі шлейфом від Valentino з ефектним жовтим бантом на талії. Образ акторка доповнила жовтим клатчем Tyler Ellis, сережками та браслетом на зап'ясті. Волосся перукар Лопес зібрав у високий пучок.

На початку року Лопес показала раніше небачені фото з весілля з актором 50-річним Беном Аффлеком. Виконавиця виклала в Instagram короткий ролик, де показала, яким для неї виявився 2022 рік.

Зараз ви читаєте новину «Ексчоловік Дженніфер Лопес одружився з молодшою на 31 рік моделлю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути